HomeActualitateRevista presei din 8 noiembrie

Revista presei din 8 noiembrie

Unul dintre subiectele zilei pentru cei la Libertatea este scandalul (??) dintre Anastasia Lazariuc (!) și Mihai Constantinescu (!!!). Se pare că doamna Lazariuc s-a supărat rău pe marele artist al poporului Mihai Constantinescu, după ce acesta a declarat că aceasta e întreținută de fiica ei și că de-aia, dom’le, nu mai cântă cu el. Bre, nea Mișule, dacă n-ai de mâncare, nu ziceai tu că iubești foarte mult câinii vagabonzi?

În Gândul, crucișătorul presei românești, CeTePeul, se bucură sincer că Obama i-a tras-o artistic lui Mitt Romney în scrutinul de marți noapte (sau zi sau după-amiază sau dimineața sau seara, în funcție țara în care trăiești). Faptul că un om cu sincer și cu bun-simț poate să reușească așa în politică îi alină lui Cristian Tudor Popescu dezgustul față de ce se întâmplă în țara noastră. Ca să fiu sincer, pe mine mă cam roade oftica atunci când mă uit la viețile politice din alte țări. Sigur, și ăștia se înjură și-și dau la gioale, dar nu ai niciodată sentimentul că ai nimerit la un chef din Ferentari care s-a transformat în bătaie generală, cum pățești când deschizi televizorul la noi.

Jurnalul național se mândrește cu nu-știu-ce premii de televiziune luate de Antena 3 nu-știu-pe-unde. Uitându-mă mai atent despre ce e vorba de fapt, nici măcar nu sunt premii, ci sunt un fel de mențiuni pe care Antena 3 le-a primit pentru un reportaj prezentat în emisiunea „În premieră” cu Carmen Avram (unul dintre puținele produse decente ale televiziunii lui Voiculescu) și pentru felul echilibrat (ce?!) și echidistant (cum?!) în care Antena 3 a prezentat protestele din Piața Universității din această iarnă. Singurul fel în Antena 3 putea să fie mai puțin dezechilibrată și părtinitoare la protestele alea era dacă reporterii ar fi fost îmbrăcați cu tricouri pe care să scrie „M**e Băsescu!”. Când am văzut acest „premiu” am căutat pe site-ul respectiv sponsorii acestei ceremonii și am dat peste „Russian Travel Guide TV”, moment în care imaginația mea a cam luat-o razna…

„Băsiștii” de la revista Nature au mai descoperit niște mișmașuri în cercetarea românească. Este vorba, mai exact, despre plagiat în aplicațiile pentru granturi din bani publici. Și ăștia sunt răi – păi ce, dom’le, banii publici sunt ai cuiva, sau cum? Sunt banii nimănui, ce contează dacă ne tragem și noi acolo o sumă modică!?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare