HomeActualitateRevista Tresei: Ginerii nu ți-i alegi precum șefa de...

Revista Tresei: Ginerii nu ți-i alegi precum șefa de cabinet

Cică ginerele lui Vasile Blaga a fost reținut de Parchetul General pentru evaziune fiscală. Păi de aceea ne-am aruncat noi caschetele în curtea Cotrocenilor când era Băsea președinte? Ar fi vorba de un prejudiciu de 600.000 euro, dar Vasile Blaga a declarat că nu are nici un amestec. Cică: „ginerii nu ți-i alegi”. Corect, dar nici nu dai cu cascheta subordonaților după președinte atunci când ți-l reclamă că are probleme. Și nici nu fugi, nici nu trădezi. Oricum, ceva nu este în regulă cu Vasile al nostru. Cică l-ar fi dat în gât la DNA și Darius Vâlcov, și milionarul Theodor Berna, că ar fi solicitat să se sprijine societatea Tehnologica Radion pentru câştigarea licitaţiilor la Compania de Apă Olt. Dar, șefu’, acum vorbesc numai să înțelegeți dumneavoastră: Rudeanu ăsta micu’, soțul lui Agate (hahahaha, domnul Blaga!). Cu afacerile cu statul îl ajuta vară-sa, Maria Comănescu, născută Pârpâriță-Rudeanu, consilier la cabinetul primului nostru ministru. Alde Rudeanu ăștia sunt un clan care se ajută ca sicilienii. Vă zic, să n-avem iar surprize cu unde dai și unde crapă ca atunci când Premierul Victor Viorel Ponta și-a trimis Corpul de Control la Romsilva și a reușit să-l dea în gât pe socrul deputatului Victor Viorel Ponta…

Așa că, permiteți să raportez, la ora aceasta am cam depășit planul la anchete și arestări la nivel înalt. Avem cam așa: pe partea de anchetă penală, pe ginerele fostului președinte, la pachet cu un fiu de fost președinte de stat vecin și prieten; pe cumnatul premierului l-am cam arestat preventiv; la fel și pe ginerele fostului șef al senatului – cel pe care l-am dat jos la lovitura de stat din vara anului 2012. Îl mai avem în lucru pe copilul minor al președintelui Camerei, care a fost reclamat pentru vătămare corporală gravă și, în lucru, foști și actuali premieri, miniștri, parlamentari, cam toți președinții de Consilii Județene (cred că numai vreo doi, trei, din peste patruzeci au rămas nevătămați). Mai avem la bulău, în anchetă, arestați, trimiși în judecată nenumărați primari, copii și apropiați de-ai lor. Vă rugăm să ne ziceți, oficial, în ce țară trăim, că nici măcar Cosa Nostra nu are asemenea performanțe. Am re-vizionat serialul “Caracatița” și nici acolo nu am văzut atâta mizerie.

Soțul șefului nostru suprem (genunchi frumos, cinste cine-l poartă), a declarat că a primit o informare de la noi (pardon, SRI), din care rezultă că nu există nicio dovadă că la Cotroceni s-ar fi făcut trafic de influență în favoarea vreunei firme, pe tema tăierilor ilegale de pădure. Motiv pentru care Iohannis a declarat că nu-l va mai da în judecată pe Ponta pentru afirmațiile sale pe acest subiect. Dacă tot a recunoscut SRI că nu este el vinovat, este ca și cum Ponta și-ar fi cerut iertare. Adică Primul Soț în Stat zice că o iartă pe “Zoițica” încă o dată că “l-a tradus”, numai să nu se mai repete calomnierea. 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare