HomeActualitateRevoluția Română nu se termină niciodată

Revoluția Română nu se termină niciodată

                                                                                                                                                         Stimate domnule Președinte Klaus Iohannis,

Suntem un grup de revoluționari care au murit la Revoluție pentru eliberarea acestei țări de sub jugul comunisto-bolșevic al tiranului Ceaușescu. Drepturile noastre n-au fost niciodată respectate pe deplin de la evenimente încoace, culminând cu situația actuală când am ajuns să ne luăm serviciu pentru a putea face față situației. Mandatele dictatorului Băsescu vor rămâne în istorie ca o pată pe obrazul României și al Revoluției, răsplata cuvenită unor luptători ca noi fiind mitraliată cu hăhăielile impostorului. Avem încredere că dumneavoastră, ca un om corect și fost primar al orașului-martir Sibiu, veți readuce lucrurile pe făgașul lor normal și bine făcut pentru România. Pe scurt și punctual, revendicările noastre sunt următoarele, urmând a reveni ulterior cu o listă detaliată:

1. Acordarea titlului de Erou al Revoluției tuturor celor care au ieșit în stradă și nu au stat, ca restul nesimțiților, în fața televizorului prin care Iliescu a mințit poporul. Titlul este transmisibil urmașilor  pe minimum șapte generații, cu drepturile ce derivă din succesiune.

2. Împroprietărirea fiecărui Erou cu câte 10 ha teren intravilan în orașele-martir, de preferință București, plus 50 ha în extravilan, la alegerea fiecăruia. Nu se vor lua în considerare terenurile atribuite deja în anii trecuți, vândute de către beneficiari.

3. Instituirea unei indemnizații lunare de Revoluționar în valoare de 2.100 euro, calculată din 1990 încoace și cu dobânda aferentă pentru a se compensa devalorizarea. Suma este ușor negociabilă, cu 100 de euro, și suntem deschiși discuțiilor.

4. Atribuirea spațiilor comerciale ce au fost întotdeauna dreptul nostru inalienabil și unde au ajuns să-și desfășoare activitățile lor veroase teroriștii arabi care-au tras în noi din ordinul lui Ceaușescu, dus mai departe de Iliescu. Acestea vor fi naționalizate printr-o Hotărâre de Guvern și restituite rapid reprezentanților poporului, adică noi.

5. Cooptarea unui reprezentant al Revoluționarilor în orice organ decizional al Statului și rezervarea prin lege a 10 locuri în Parlament, ca Șefi de Comisii. Astfel, România va deveni un Stat cu adevărat Revoluționar, așa cum pretindea Împușcatul de la Târgoviște.

6. Șeful Statului va fi obligat prin lege să numească 5 Revoluționari printre consilierii săi. Retribuția nu va fi asigurată din fondurile Instituției Prezidențiale, salariile fiind acolo, cum se știe, prea mici. Cuantumul pe cap de Revoluționar nu se va situa sub limita a 5000 de euro/lună, de la bugetul Statului.

7. Înălțarea unei statui a Marelui Revoluționar Dan Iosif, în fața locuinței protocolare apărată de El cu arma în mână contra portăreilor postdecembriști. Se vor acorda despăgubiri morale și materiale urmașilor, traumatizați de neo-dictatorii Statului polițienesc instituit prin Băsescu.

8. Ridicarea unei statui a Eroului contemporan încă nouă, Dumitru Dincă, pe amplasamentul fostei statui a lui Lenin. Domnia sa va fi reprezentat într-o perioadă de grevă a foamei, pentru a se sublinia sacrificiul neîntrerupt al acestuia după 1990.

9. Atribuirea gratuită a unei licențe pentru un post al Revoluției, urmând a transmite neîntrerupt Ședințele CPUN de după '90, momente de aur în istoria modernă a țării. Intenționăm să-l denumim RRR (Revoluția Română Reluare), cei trei "R" ai erei post-Ceaușescu.

10. Deschiderea tratativelor cu Sfântul Sinod al BOR pentru sanctificarea Eroului Post-Mortem al Revoluției Ceaușescu și a sinistratei sale soții, fără sacrificiul cărora nici sacrificiile noastre, ale Revoluționarilor, dedicate renașterii României nu ar fi fost posibile. Așa să ne ajute Dumnezeu, Președinția, Parlamentul și Guvernul!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare