HomeActualitateRobert Negoiţă lansează „No Pants Subway Ride” – etapa...

Robert Negoiţă lansează „No Pants Subway Ride” – etapa pe Bucureşti

După „Mother’s Day” , „Father’s Day”, „Valentine’s Day”, „Black Friday” şi alte „Day”-uri a căror aniversare ţine mai degrabă de cutuma occidentală, românii vor împrumuta din acest an, mai precis din luna mai, o nouă sărbătoare a maselor – „No Pants Day”, un eveniment în cadrul căruia cei care vor adera la manifestare vor trebui să se comporte firesc, urmând rutina cotidiană, cu singura excepţie, faţă de programul normal, a lipsei pantalonilor. Pentru cei care nu mai pot aştepta primăvara, pentru a se expune astfel în public, există şi varianta de iarnă a acestei sărbători – „No Pants Subway Ride” – acţiune care face furori în ianuarie prin staţiile şi garniturile de metrou europene.

În Bucureşti,  „No Pants Subway Ride” a fost organizată în acest an de chiar „edilul de la 3”, Robert Negoiţă, alături de o consistentă gaşcă de bugetari de la Primăria de sector, rămaşi aproape la popoul gol după îngheţarea salariilor de către guvernul Ponta. Celor consternaţi de „afişajul” său postelectoral Negoiţă le-a readus în memorie spectacolul parlamentar autohton, opinând că, de vreme ce în Legislativ o sumedenie de cocote politice îşi pun fustele în cap în fiecare zi, fără a fi sancţionate pentru atac la morală, nici cele câteva ore de frecat budigăii, în mijlocul iernii, de uşile de la metrou nu ar trebui să oripileze.

Gurile rele spun că iniţiativa lui Robert Negoiţă, aceea de a prelua şi a promova „No Pants Subway Ride” în Capitală, nu este întâmplătoare. Cunoscut fiindu-i gustul pentru excentricităţi, în condiţiile în care manifestarea din această lună ar avea succes, Negoiţă ar putea organiza în luna martie, alături de bunii săi prieteni Victor Ponta şi Nicu Bănicioiu, câteva evenimente dedicate unei categorii aparte a sărbătoritelor lunii: „Schoolgirl Bikini Day”, „Sweet Amateur Teen Day” sau „Gorgeous Lolita Day”…

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare