HomeActualitateRoger Waters își cere scuze! „N-am știut că-n România...”

Roger Waters își cere scuze! „N-am știut că-n România…”

După ce a terminat concertul din București, Roger Waters și-a cerut scuze pentru versurile „teacher, leave them kids alone”, neștiind că-n România profesorii sunt agresați, fizic/verbal, periodic de către elevii acestora și că de fapt aceștia trebuie protejați.

„N-am știut că-n România elevii își altoiesc profesorii și că bieții oameni nu au nici un fel de autoritate în fața tinerilor. Imediat după concert mi-au fost prezentate câteva statistici și filmări și m-am decis că la următoarele concerte în România voi adapta versurile piesei pentru a fi mai aproape de adevărul din țara voastră”, a promis Roger Waters.

Una dintre variantele propuse pentru viitorul concert Roger Waters în România este „student, leave the teacher alive”. De asemenea, se va modifica și videoclipul piesei, în locul celebrelor ciocane fiind două telefoane de firmă ce „merg” cadențat și dărâmă ușa cancelariei, unde un cocalar și o pițipoancă râd zgomotos de doi profesori pe care-i jignesc cu apelativele „sărăcie” și „fraere!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare