HomeActualitateRomânia, țara lui Coldea și Condrea

România, țara lui Coldea și Condrea

Speriați de drobul de sare al invaziei islamiste, românii nu se mai dau dezlipiți de cârnați, fleici și alte porcării, sperând că, dacă le pute gura a mici cu muștar, alde Ahmed și frățiorii lui musulmani o să-i ocolească pe departe și n-o să mai dea aici cu bombardeaua. Ceea ce nu știu compatrioții noștri, dar ar trebui să știe, e că, până să să se detoneze în metrou, la Romană, teroriștii arabi cu cearșaful pe ei, ne aruncă în aer teroriștii români cu halatul pe ei.

Căci, ceea ce fac firmele marelui afacerist român Dan Alexandru Condrea, nu de ieri, de azi, ci de ani de zile, este echivalentul unui atentat terorist cu repetiție. E drept că musiu Condrea ăsta nu și-a luat vesta cu explozibil și nici n-a strigat ”Allah akbar” înainte să se facă fărâme cu vreo sută de pacienți. Dar ceea ce a făcut el e mult mai grav. Nu vom ști niciodată adevărata dimensiune a crimei săvârșite de acești măcelari pe lângă care și un scelerat ca Mengele ar putea părea un copilaș sadic, ce decapitează muște. Atentatele teroriste sunt șocante fiindcă impactul emoțional e maxim, dar crimele săvârșite cu bună știință de ticăloșii care au diluat tot ce se putea dilua în sistemul medical românesc sunt mult mai grave. Nimeni nu s-a aruncat în aer, nimeni n-a decapitat pacienți, dar teroriștii noștri sunt mai de temut decât ai lor, pentru că sunt mai prolifici și mai eficienți. Câte zeci de mii de bolnavi de pe paturile spitalelor din România n-or fi murit cu zile din cauza acestor indivizi fără scrupule? Pe Ceaușescu l-au mitraliat pentru un genocid tras de păr. Pe acești ticăloși cu suflete mai infecte decât toate virusurile și bacteriile ce colcăie prin spitalele noastre cine-i pedepsește?

Și încă ei nu sunt singurii vinovați. Ca orice asasini care se respectă, au avut și complici, cu duiumul, pentru că nu e nimeni atât de naiv încât să creadă că Ministerul Sănătății, Sanepidul și alte și alte organisme de control n-aveau habar că musiu Condrea toarnă apă-n dezinfectante și pacienții, în loc să se vindece, și mai rău se îmbolnăveau. Ceea ce au făcut toate aceste organisme, acoperind niște criminali se numește atentat la siguranța națională și te întrebi: oare SRI-ul domnului Coldea chiar nu știa ce transmutări făcea Hexi Pharma domnului Condrea? Nu trebuie să fii adept al teoriei conspirației ca să bănuiești că toată povestea asta s-a derulat ani de zile sub ochii îngăduitori, dacă nu chiar sub oblăduirea factorilor de decizie din ministere și servicii. Că indivizii ăștia care ne omorau cu zile știau ce fac și acționau cu cinism.

Ce se va întâmpla acum, nu-i greu de ghicit. Ori pe musiu Condrea o să-l scoată basma curată o justiție obedientă, susținând că nici dezinfectant n-a diluat, nici gura nu-i miroase, ori o să se trezească, în sfârșit, conștiința civică în români, și o să-i scoată în stradă nu doar până la căderea vreunui premier oarecare, cum s-a întâmplat după cazul Colectiv, ci până la măturarea completă a acestui sistem mafiot și criminal, de la primul parlamentar hoț la ultimul funcționar corupt. Pe Ștefănescu-Bachus l-au împușcat fiindcă boteza vinuri. Pe Condrea-Hipocratus nu-l mai poate împușca nimeni, că e democrație. Și, sincer să fiu, eu nu l-aș băga nici la pușcărie, că iese repede, și o să fie și mai prosper decât a intrat. Nu i-aș pregăti, vorba reclamei, ”un pat la noi în celulă”. I-aș rezerva însă un pat în spitalele românești și l-aș trata cu dezinfectanții ăia din apă chioară livrați de firma lui, ca să fiu sigur că iese cu picioarele înainte.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare