HomeActualitateȘase lucruri pe care le-a mai învățat Năstase în...

Șase lucruri pe care le-a mai învățat Năstase în închisoare

Adelu nu simte pierdut timpul din pușcărie. Așa cum a spus-o și el, e în cantonament și se pregătește pentru meciul cel mare, o posibilă candidatură în 2029, sigur pe el că intră-n turul doi cu Ogică, lăsat de Diaconescu să candideze la prezidențiale ca să pupe el locul de premier. Mânăreli din viitor. Dar ce face Adrian pă persoană intelectuală cât stă la închisoare? Învață. Și după ce s-a lăudat la toată lumea că știe ce-i „șmen”, pentru că-i urât să faci un lucru și să nu știi să-l definești, Adelu a mai pus pe foaie șase termeni învățați:

1. Prostănac = vorbind despre foști și actuali colegi de partid, Adelu a aflat că-n pușcărie, și lumea care nu colecționează tablouri și termopane, „prostănac” e omul ce se face de râs, ori deținutul certăreț.

2. Comunist = chiar dacă nu-i vine nici acum să creadă, după gratii „comunist” e un membru al completului de judecată. Cumva Adrian se simte trădat.

3.  Case = Adrian Năstase a renunțat la porecla „4 case” când a aflat că la răcoare a avea patru case înseamnă a deține mai multe penitenciare. Îi place lui să colecționeze, dar nici chiar așa.

4.  Bomboană = Colegii de celulă îl strigă cu apelativul „domnul Bombonel” pentru că o „bomboană” e cheia de la ușă, iar Adelu le-a promis că dacă-l votează la viitoarele alegeri, îi eliberează.

5. A fura ouăle de sub cloșcă = Năstase-i celebru printre viețași după ce le-a povestit cum lua ouăle de sub cloșca de la Cornu. Cu toate astea, pentru pușcăriași înseamnă că-i un hoț priceput.

6. Julit = povestind colegilor de cameră cum a ajuns în acest cantonament, Adelu a lăsat impresia că justiția din România e mai rea decât se concepea, pentru că „julit” e tocmai victima unui furt.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare