HomeActualitateScrisoarea lui Liviu Dagnea din SUA către români (3)

Scrisoarea lui Liviu Dagnea din SUA către români (3)

La final am dat atacul. Gei era la o masă undeva sub o scară cu mai mulți gorobeți. Acolo locul costa 1 milion de euro. Dacă era Ghiță cu mine o rezolvam dar așa a trebuit să improvizez. M-am dat pe lângă masa lui și m-am făcut că ascult conversația. La un moment dat Gei s-a uitat către mine și a zis; scotch. Sorinel s-a prins și mi-a zis s-o fac pe chelnerul și să-i dau un pahar de tărie. În timp ce eu făceam schema, Sorinel trăgea poze. I-am întins paharul și i-am zis cum mă învățase taximetristul meu, cu un accent inconfundabil de Vârtoape: Gei, ma men! A ținut. S-au uitat râzând la mine și m-a întrebat (cred că nu pe mine dar nu mai contează): hu dă fac is dis gai? Replica pe care o tocisem în avion mi-a venit la fix: Helău, aim Liviu Dragnea, from Romeinia! A zâmbit și a zis ceva despre san of a bici sau cam așa ceva. M-am prins că o cunoștea pe Ana Bitchall și am confirmat imediat indicându-mă pe mine însumi cu palma pe piept: bici, ies! A râs și mi-a întins mâna. Sorinel a tras rapid vreo 5 poze și ne-am cărat, că se prinsese unul de la pază că aveam ecuson de altă culoare decât ceilalți. Pe Facebook a apărut că, sanchi, am avut o discuție agreabilă cu Gei și am reiterat că ducem parteneriatul cu America la alt nivel și că Gei a aprobat pozitiv. Trebuie să recunosc că băieții mei de la partid mănâncă rahat la un nivel profi! Ai dracului, ce i-a dus mintea să facă în fotoșop o poză trucată. Eu mă lăsasem pe genunchi ca să pară că stăteam la masă iar ai mei mi-au pus pe calculator un scaun sub cur. A ieșit perfect! Păcat că pe Sorinel n-am putut să-l bag la discuții că trebuia să facă poze. L-au pus la partid tot în fotoșop. Adică i-au luat căpățâna din legitimația de prim ministru și au pus-o pe capul unuia de la securitate. Lasă, că-i ajunge cât să se dea și el mare nițel. Nu știu de ce dar uneori mi se pare că Sorinel e mai prost ca Nicolicea. Deși s-ar putea doar să mi se pară, sunt cam îngrijorat.

Vă las aici că m-a pocnit oboseala și e rândul meu să dorm. Pe Sorinel l-am trimis la ceremonia de încoronare a lui Gei și dacă vă uitați la televizor ar trebui să-l vedeți cum vă face cu mâna. Hai, noapte bună, vorbim!

PS Notă pentru partid. Bă, ageamiilor, ați văzut mă câți bani a făcut Gei din ceremonia asta de preluare a mandatului? Dacă ies președinte în 2020 vreau una d-asta la fel. Vindem invitații în România pentru toți băieții noștri din partid. Distribuiți câte 500 pe județ pe care le vindeți pe lajumate.ro că ibei n-avem. Prețul pleacă de la 200.000 euro în curte și ajunge la 10 milioane de euro pentru cine vrea să doarmă la mine la Alexandria în compania unor deputate d-astea pe care le-am promovat eu. Prestația e inclusă. Hai, la treabă!  

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare