HomeActualitateSebastian Guiță din nou. Coldea, în izmene la Seychelles

Sebastian Guiță din nou. Coldea, în izmene la Seychelles

Balada orală a banditului internațional Seby Guiță a continuat aseară cu episodul 7, intitulat „Golanii se întoarce. Pe partea ailaltă”.  Dacă în episoadele precedente urmăritul a guițat despre bețiile din vii și din vilele SRI cu doamna doctor Codruța și tehnocratul PSD Vasilică Dîncu, de data asta colții infractorului din republica Ploiești s-au înfipt direct în curu’ gheneralului Coldea și a gheneralismei Coldea. Da, că ăștia s-au făcut generali în familie!

Pentru că a fost băiat bun și a luptat pentru România și pentru capitalul românesc, Guiță s-a hotărât să-l ducă pe Coldea într-o excursie exotică. Așa că a băgat mâna în conturile alea pline cu mălai obținut din contractele cu SRI și a plătit o deplasare în scop de recreere în insulele Seychelles. Și dacă ar fi mâncat la împinge-tavă și ar fi dormit pe plajă cuplul de generali Coldea tot ar fi scos din buzunare o mică avere. Adică nu și-ar fi permis luxul, vreau să zic. Dar dacă a plătit Guiță….. . A fost vorba despre odihnă activă, Coldea și Guiță discutând nu despre femei și fotbal, ci despre destinul țărișoarei și dezvoltarea ei multilaterală.

După acest team building fructuos au mai urmat altele, în aceleași condiții de resort deluxe, în Toscana sau la Disneyland, în Paris, unde s-au stabilit obiectivele de dezvoltare ale țărișoarei pe termen mediul și lung. Pe timpul deplasărilor grupul de golani format din plătitorul Coldea și încasatorul Guiță a fost supravegheat informativ de profesorul de ore libere de la școala de securiști, domnul Vasilică Dîncu. La finalul monologului, pușcăriabilul fugar ne-a informat că, gata, a zburat porcu’ cu ața! S-a convins și el că prietenii lui, Laura și Coldea, nu vor să se propășească țara și le-a declarat război. Că el d-aia a intrat în combinație și a ciordit de-a rupt din contractele de sute de milioane de euro cu statul, că a crezut că se vrea dezvoltarea capitalul românesc. Acestea fiind zise în studiourile tv s-a trecut la analize. 

În fața valului de lături turnat de Ghiță direct în capul statului de drept, instituțiile vizate, respectiv SRI și DNA tac chitic. Este și normal din moment ce în poveștile nemuritoare și urât mirositoare ale infractorului Guiță apar ca personaje exact persoanele care dețin cătușele și dosarele. Pe teritoriul republicii nu se există instituții care să controleze potlogăriile care se petrec la Securitate și la Procuratura antihoție. Adică există, dar pe hârtie iar slujbașii care au în fișa postului să verifice gunoiul de sub preșul acestor instituții sunt și ei oameni cu frică de generali și doctori în drept.

Sigur, orice om cu scaun la cap poate bănui că încercarea disperată a lui Guiță de a torpila DNA și SRI dintr-o flegmă are rolul de a scoate de la butoane atât pe tatăl cât și pe mama anticorupției. Gașca penală Ponta-Guiță-Dragnea are în vedere înlocuirea binomului Codruța-Coldea cu un alt binom, ceva mai maleabil, format probabil din portarul de la SRI Teleorman și cel de la Parchetul din Alexandria. Căci numai așa sistemul poate fi întors cu fața către dușmanii politici și utilizat în scopul unei guvernări mai performante a PSD, care să ducă la propășirea pripașilor din partidul lui nea Ilici. Cu avataruri plasate la șefia guvernului, la SRI și la DNA statul de drept PSD va înlocui binomul cu monomul. Monomul Dragnea!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare