HomeActualitateSenzațional! Bucureștenii pot face pişu în engleză, italiană sau...

Senzațional! Bucureștenii pot face pişu în engleză, italiană sau germană!

Lume, lume, imaginea alăturată nu e o glumă. Closetul high-tech chiar funcționează pe străzile Bucureștiului și este ultimul răcnet în materie de ergonomie a ușuratului în locuri publice. Fapt ce ne îndeamnă să credem că, odată cu vârsta, prioritățile edilitare ale primarului Oprescu se schimbă și pe considerente legate de prostată.
Sunt sigur că doriți să apăsați unul din butoanele ecologice, ca să puteți intra. Pe care, pe care? Păi, instrucțiunile de folosire ar fi următoarele:
Dacă vrei să faci pipi în engleză, apeși tasta 1, din stânga. E ca și când suni la relații clienți, doar că acolo te ușurezi pe cine îți răspunde pe motiv că ți-au încărcat factura. Când faci pipi în engleză, ar trebui ca în interior, pe fundal, să se audă zgomotul unei ploi blânde. Să te simți ca la Londra în mijlocul zilei. Iar după tasta 1, apeși pe "Intrare". Mă-nţelegi? Mi-a fost rușine să fac poze și din interior, mai ales că nu există butonul "Ieșire". E doar ăla de tras apa, pe care scrie "Împinge". Că în wc tu nu apeși, acolo împingi. Cred că oricine cunoaște fenomenul…
Când ești în interior, efectiv ai tendința să întrebi "Dar eu PE ce limbă să fac pipi?". Scuze, rectific. Deci, ”eu în ce limbă să fac pipi?". De asemenea, după cum observați, nu ai voie cu țigara înăuntru. Paradox sau România? La noi, în restaurant ai voie, în wc, nu.
Mai mult, timpul pe care îl poți petrece cu fundul pe capac este limitat la 15 minute. Ați văzut în stanga jos? O să privim oameni bătrâni ieșind cu pantalonii în vine de acolo și strigând "Gata, mi-a sunat ceasul!", iar ăsta o să fie singurul lor moment de bucurie al vieții la optzeci de ani. Că expresia cu pricina se referă doar la toaletă, nu la zile de trăit.
La final, mi-am dat seama că trebuia să apăs butonul din dreapta, în germană. Clar că aia erau civilizați și îmi aparea și o chiuvetă în interior, ca să ma spăl pe mâini. Cert e că butonul cu italiana nu-l apăsam. Italienii sunt latini, ca și noi, tupești și răi, fără bun simț. Așa că exista posibilitatea să apăs și să dispară wc-ul, iar o voce să îmi spună: "Ai boscheţii în față, la doi metri! Hai, să-nceapă distracția!"
La final, un lucru vă amintesc. Wc-ul are tendințe xenofobe. Păi, să nu adaugi tu buton pentru limba maghiară? Un buton pe care să scrie 'Autonomie' și care să poată fi folosit și de către bărbații căsătoriți. Am zis!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare