Senzațional! Mircea Badea a fost certat de părinți pentru că se joacă la pariuri

de Radu Uszkai , 30 mai 2012
Senzațional! Mircea Badea a fost certat de părinți pentru că se joacă la pariuri

Surse din blocul din Balta Albă în care locuiește Mircea Badea ne-au declarat că mama acestuia este foarte supărata pe el. Doamna Nela, vecina de la parter a familiei Badea, ne-a declarat că a auzit-o pe aceasta certându-l pe Mirciulică al ei pentru că a dezamăgit-o după ce a pariat 14.000 de lei pe meciul Bute vs Froch

Aparent, de când PDL-ul nu mai e la putere, emisiunea „În gura presei” are din ce în ce mai puțini telespectatori, iar mogulul i-a tot tăiat lui Mircea din salariu până de-abia îi ajunge să își mai cumpere o șaormă, așa că vedeta a început să joace la pariuri. Doamna Badea a aflat însă doar din presă de isprăvile copilului ei cuminte. Stupefiată, ea și-a dat seama doar acum unde au dispărut mai multe bijuterii din apartament, printre care se numără și verigheta sau cruciulița de la Ierusalim.

Pentru ca fiul lor să rămână doar un circar și să nu devină și cartofor, domnul și doamna Badea sunt deciși să îi dea vedetei Antenei 3 o lecție foarte aspră. Din câte se pare, Mircea va fi lăsat să se joace cu Victor Ciutacu și Mihai Gâdea doar până la ora 7 seara, iar emisiunea din fiecare zi o va face de la biroul din camera lui.

Loading...

Comentarii

+