HomeActualitateSenzațional! Oamenii de fotbal vorbesc despre Oltchim

Senzațional! Oamenii de fotbal vorbesc despre Oltchim

Obișnuiți să-și dea cu părerea despre orice, de la cum îți alegi locurile în avion atunci când presimți o pană de motor, până la distanța dintre rânduri la culturile de gogoșari, oamenii de fotbal au răspuns afirmativ la inițiativa noastră de a-i întreba despre soarta Oltchimului.

Dumitru Dragomir: Domn’e, e o rușine ce se întâmplă acum. Când eram eu președinte la Chimia Râmnicu-Vâlcea, am dat examen și pentru funcția de director la Oltchim, că mi-au zis ăștia, hai, bre, nea Mitică, că matale ești tot cu chimia, dar m-am încurcat la formula polimerilor, că eu am crezut că e o capcană, adică așa zic ăștia din combinat la o livadă de meri – polimeri, da’ de unde, domn’e, la final am înțeles că e o chestie dată dreacu.

Cornel Dinu: Vorbim de două entități care nu au putut să-și dezvolte o chimie capabilă să rupă barierele interculturale care separă un spațiu gregar-otevist de un propilenoxid tehnic, specific plaiurilor vâlcene.

Adrian Mutu: Băi, nene, păi tu crezi că mie-mi arde de triștii ăia de la Oltchim, care când i-am întrebat „care e, mă, formula de la coca?” dădeau din colț în colț, că, domn’e, noi nu facem d-asta, că noi suntem cu policlorura de vinil. Păi ce să fac, bă, cu vinilu?, le-am zis, păi eu mă fac tanc dacă pun o Maria Lătărețu?!

Victor Pițurcă: Eu i-am zis lui Dan Diaconescu, că sunt prieten cu el de când i-am demonstrat că e puțin probabil ca Elodia să mai trăiască: bă, Dane, cu 45 de milioane de euro cumpărai, naibii, Andorra și aveam șase puncte garantate în preliminarii, nu ne mai țâțâia curu’ când mergeam la ei.

Jean Pădureanu: E reciprocitate, tată, vedeți-vă de treabă! Diaconescu e băiat deștept, ia câteva puncte de rating acuma, iar la alegeri le dă la ăia care au nevoie să iasă pe primul loc.

George Copos: Aș fi participat și eu la licitația pentru preluarea Oltchimului, dar, când am auzit că e cu bani, le-am zis să mă lase în pace, că sunt sătul de ăștia care vor bani pentru orice.

 

Citește și

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare