HomeActualitateSenzaţional şi nu prea: sateliţi americani l-au surprins pe...

Senzaţional şi nu prea: sateliţi americani l-au surprins pe Putin cotrobăind printre resturile avionului!

Imagini înregistrate de sateliţi americani arată că, deşi rebelii proruşi negociază încă acceptarea unei comisii de anchetă la faţa locului, în zonă există deja activitate de investigaţie. În capturile foto se poate vedea cum o persoană scotoceşte printre resturi, acompaniată de altele care aplaudă pe margine.

Deşi, iniţial, s-a bănuit o intervenţie neautorizată a unor specialişti în fier vechi din România, zoomurile şi filtrele de laborator arată că locul este inspectat de chiar Vladimir Putin, autoritatea considerată a fi cea mai capabilă în oricare cercetare de către măreţul popor rus. Confuzia iniţială s-a datorat faptului că investigatorul adună diferite părţi metalice dintre cele împrăştiate, introducându-le în saci voluminoşi. Americanii sunt neliniştiţi că astfel s-ar putea preleva probe esenţiale pentru comisia ce va analiza evenimentul.

Din punctul nostru de vedere, pot să fie liniştiţi: Putin nu doar adună, ci şi amplasează la schimb alte obiecte în loc: arme occidentale, legitimaţii CIA, chiar şi grenade de mână rămase neexplodate; chestia cu grenadele nu-i deloc exagerată, ţinând cont că Rusia e ţara tuturor posibilităţilor lui Putin. Americanilor, cine credeţi că a deviat cu mâinile goale meteoritul ăla spion pe care l-aţi trimis voi, mişeleşte, anul trecut?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare