Simona Halep, cercetată de DNA!

de Academia Cațavencu , 05 iulie 2014
Simona Halep, cercetată de DNA!

După ce a fost eliminată în semifinala de la Wimbledon, Simona Halep s-a întors în România cu 552 de mii de euro, premiu pentru sferturi. Încă de la aeroport, cei de la DNA au luat-o la rost pe tenismenă. Adevăratele motive sunt sesizările unor români modeşti care au tras alar

   “Juma de million de euro e foarte mult să câştigi doar într-o săptămână! Sunt oameni în România care fac banii ăştia în 3 - 4 luni. Vă spun din experienţă!” a transmis Adrian Năstase.

   Se pare că cei de la DNA au găsit mici nereguli în visteria Simonei. Nu există factură pentru bandajul pe care tenismena l-a avut la picior în timpul partidei. Şapte centrimetri de bandaj. Mai mult, tot fără factură este şi leocoplastul de la degetul mijlociu al mâinii stângi. Cei de la DNA au sesizat leucoplastul, doar în momentul în care Halep a ridicat degetul către ei.

   Un alt om modest, care locuieşte într-o singură cameră, Bercea Mondialu’ a declarat: “Lasă, vericule, că e bine. Acuma, dacă mă întreabă ăştia de unde am avut atâţia bani să îi dau lu’ Băsescu, le zic că anu’ trecut a ajuns şi piranda în semifinale la Uimbăldon! Noroc că mulţi bani la ei în buzunare, ăştia din tribună!”

Loading...

Comentarii

+