HomeActualitateȘoc: apartamentele din București se ieftinesc cu zero virgulă...

Șoc: apartamentele din București se ieftinesc cu zero virgulă 25 la sută!

Un român din centrul capitalei a descoperit cea mai tare soluție pentru a-și închiria apartamentul cu 2 camere. A ieftinit prețul astfel încât cumpărătorii să dea buzna cu cererile. De la 400 de euro, acesta a scăzut suma chiar până la 399 de euro. În doar câteva minute, cutia de chibrituri având 45 de metri pătrați, s-a vândut ca pâinea turcească.

"Sunt foarte mulțumit. Am închiriat apartamentul pe loc. M-a costat doar 399 de euro. E un preț excelent față de cel al bulangiilor ăstora care dau același apartament cu 400. Scutesc 12 euro pe an. Practic, e foarte rezonabil. Cu 12 euro poți cumpăra chiar 10 pachete de țigări, dacă le iei din piață, de la contrabandiști."

Totuși, există și bucureșteni nemulțumiți. "La un raport de 100 de milioane de euro avere, acest procent reprezintă 250 de mii de euro pierderi. Vă dați seama că averea mea scade? Este inadmisibilă această nouă variantă!", a declarat Adrian Năstase.

Înainte de închiderea ediției, s-a aflat că e posibilă o nouă ieftinire a apartamentelor, situație ce va da peste cap agențiile imobiliare. Astfel, un chiriaș care a plătit 300 de euro pentru o garsonieră, va scoate din buzunar, începând de luna viitoare, doar 297 de euro. Ieftinirea triplă face posibilă chiar griji la nivelul PIB-ului României, ne-a suspinat Ponta la ureche. Cu privire la toată această nebunie, președintele Iohannis nu a avut nici un cuvânt de comentat, ca de obicei.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare