HomeActualitateŞOC: Piţurcă l-ar putea înlocui pe Gigi Becali pe...

ŞOC: Piţurcă l-ar putea înlocui pe Gigi Becali pe listele USL!

Eşecul umilitor suferit aseară de Steaua a provocat mari dureri de cap în USL. Se pare că, imediat după încheierea partidei, ar fi fost convocată o şedinţă a activelor de partid, în care s-au stabilit măsurile care trebuie luate. Vă prezentăm fragmente din stenograma discuţiilor purtate cu acest prilej.

 

Victor Ponta: Dragi colegi, precum ştiţi, Steaua a pierdut la scor, pe Arena Naţională, în faţa unor nemţi care mie, cel puţin, mi s-au părut mai mult chinezi, japonezi, ceva de genul ăsta… Vouă cum vi s-au părut?

Crin Antonescu: Nu ştiu, n-am văzut meciul! Eu mă uitam pe Duck TV şi la un moment dat m-a furat somnul…

Liviu Dragnea: Aşa e, Victore, au adus nenorociţii asiatici să joace la Stuttgart! Da’ n-are nimic, îţi promit că din banii de brichete şi pixuri pentru campanie o să pun deoparte câteva milioane, să cumpăr vreo două mii de fotbalişti chinezi. Tot or fi mai buni decât gloaba aia de Rusescu sau curvarul de Costea!

Radu Mazăre: Aş putea aduce şi eu vreo câţiva brazilieni, dar ştiu că Gigi are alergie la ăştia! Gigi, ce spui?

Gigi Becali: Lasă-mă, bă, băiatule, că sunt mor de supărat! A venit Apocalipsa mai devreme pentru mine, m-a văzut Dumnezeu că-s păcătos, că m-am aliat cu comuniştii şi m-a pedepsit! Doamne, iartă-mă, şi fă o minune să batem în Danemarca!

Victor Ponta: Ce minune, bă, Gigi? Nouă ne trebuie o minune aici, în România! Ne-ai tăiat zece procente aseară, cu trântorii ăia pe care i-ai trimis în teren! Ce le zicem noi acum oamenilor?

Dan Voiculescu: Victore, n-o lua chiar în tragic! Am dat deja ordin lui Gâdea, Badea şi Ciuvică să vorbească două zile non-stop despre meci! Vor spune că există dovezi clare că ăia de la Stuttgart erau băsişti declaraţi şi că au primit, înainte de partidă, bani de la Videanu. În emisiune o să intervină telefonic şi Chirieac, care se va jura pe competenţa lui de morsă bătrână că a văzut, în vestiarul nemţilor, un poster cu Udrea în costum de baie!

Victor Ponta: Foarte bună ideea, domnu’ Voiculescu, dar nu e de ajuns! Cred că trebuie să renunţăm de tot la Gigi, ne creează o mare problemă de imagine.

Liviu Dragnea: Şi pe cine luăm la schimb? Cunoaşteţi pe cineva care e mai tare la turnat lături în capul adversarilor, în direct la televizor? Nikita, poate, dar aia e în Spania…

Radu Mazăre: S-o luăm pe Zăvoranca atunci?

Victor Ponta: Exclus! Zăvoranca e asociată cu Vadim şi nu vreau să ni-l punem şi pe ăla în cap!

Radu Mazăre: Treaba voastră! Da’ să ştiţi că eu o iau o dată! Am înţeles că ideologic e bine pregătită!

Victor Ponta: Nu, trebuie să luăm tot pe cineva din fotbal. Cineva cu rezultate!

Crin Antonescu: Păi să-i luăm pe ăia din scandalul transferurilor atunci! N-ai văzut ce rezultate? Unul opt ani, altul şapte ani, altul trei cu suspendare! Păi nu ne place nouă cu suspendare? Ha! Ha! Ha!

Victor Ponta: Băi, Crine, arde cămaşa pe noi şi ţie-ţi arde de glume?… Staţi, mă, aşa! Ştiu pe cine aducem: pe Victor Piţurcă! N-aţi văzut ce furori face cu naţionala? Ăsta ne duce procentele la 70% lejer!

Dan Voiculescu: Corect! Şi îi voi pune pe băieţi să-i facă o biografie romanţată, să arate că a stat la puşcărie nu pentru barbut, ci pentru că încă de tânăr s-a opus dictaturii!

Victor Ponta: Perfect! Gigi, ne pare rău, trebuie să ne despărţim. Da’ fii băiat salon şi sună-l tu pe Piţi, că-i ştii numărul! Întreabă-l dacă vrea să vină la noi, îi oferim nişte contracte babane şi nu-i punem nicio condiţie!

Contactat de jurnalişti, imediat după ce s-a răspândit zvonul aducerii lui pe listele USL, Victor Piţurcă a declarat: „Mda, nu ştiu ce să zic… Va fi o campanie dificilă, avem adversari valoroşi şi chiar dacă Ponta şi Crin vor să joace la blat cu Blaga şi Udrea, eu zic că putem juca şi la victorie. Bine, trebuie făcute nişte modificări… Se cunoaşte lipsa de pe linia de fund a lui Năstase, acolo există o gaură care trebuie umplută, fiindcă altfel adversarii ne pot penetra! De asemenea, o să fac schimbări în atac. E inadmisibil ca în anul 2012 să intri pe teren cu nişte vârfuri de pe vremea CCA, ca Dan Voiculescu şi Ion Iliescu! Voiculescu să meargă să joace hochei, iar Iliescu, din partea mea, poate să plece liniştit să joace cercuri cu Ceauşescu, fiindcă nu-l mai selecţionez. Şi o să pun o condiţie pe care i-am pus-o şi lui Gigi, când am fost la Steaua. O să-i zic lui Ponta: tizule, cât sunt eu pe bancă, nu-mi face nimeni echipa, adică să nu vină Dragnea cu tot felul de panarame de secretare să le bag în teren sau Mazăre cu cine ştie ce coţohârlă că vrea şi aia să dea vreo două goluri la buget! Io cu astea nici nu discut! Echipa o fac io, că doar io sunt Victor Piţurcă, no?”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare