HomeActualitateȘOCANT! Ursul sinucigaș se apropie de București

ȘOCANT! Ursul sinucigaș se apropie de București

După cum ați putut vedea încă de ieri pe pagina noastră de Facebook, paparazzii Academiei Cațavencu au reușit, într-un exercițiu jurnalistic de super-hiper-mega exclusivitate, să-l fotografieze pe ursul sinucigaș în apropierea unei alte comune a județului Dâmbovița.

Din câte se pare însă, el se deplasează, începând cu seara trecută, înspre capitala României. Astfel, surse ale AC ne-au declarat, în exclusivitate, că au văzut animalul placat cu câteva kilograme de dinamită în pădurea Cernica, deplasându-se agale spre București. Deși martorul în cauză era puțin abțiguit, după ce băuse câteva păhărele de țuică, el s-a jurat că ce a văzut nu a fost vreo nălucă. El ne-a povestit că l-a auzit spunând „Mor! Mor!”, după care a luat-o la fugă și a alertat autoritățile.

Experții noștri nu pot decât să speculeze care este adevăratul motiv al venirii ursului sinucigaș în Capitală, în contextul în care acesta nu a făcut până acum vreo revendicare politică specifică.

Totuși, putem fi siguri că ambele tabere politice din România vor dori să-l manipuleze pe animal, unii încercând să-l direcționeze către Cotroceni, iar ceilalți – spre palatul Victoria. Nu ne rămâne însă decât să sperăm că Mihai Gâdea va obține un interviu cu acesta, în direct, la Sinteza zilei, și că va reuși să-l enerveze foarte tare pe animalul-kamikaze. Bine, nici nu va trebui să se străduiască foarte mult…

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare