Spadasinii din Ferentari promit că vor recupera medaliile de aur pierdute de România la Olimpiadă

de Spartakus , 16 august 2016
O parte din adevăratul lot olimpic al României, care ne va aduce aurul înapoi de la gâtul străinilor care ni l-au luat pe nedrept

Rezultatele dezastruoase obținute de sportivii români la Olimpiada de la Rio au provocat o consternare generală în țară. După izbânda istorică de la turneul final al Campionatului European de Fotbal din Franța, unde, pentru prima oară în istorie, tricolorii Naționalei au ieșit primii, insuccesul de la Jocurile Olimpice a venit ca un duș rece, nemeritat. În timp ce la alte ediții, România culegea zeci de medalii, avionul delegației revenind acasă cu cala plină de aur, argint și bronz, de data asta singurii câștigați au fost tiriplicii care au însoțit lotul și care vor umple cala, la întoarcere, cu suveniruri braziliene pentru toate rudele lor din România. În afara celor patru medalii obținute, cu chiu, cu vai, până acum, sportivii noștri n-au reușit să aducă acasă nici măcar un țânțar cu Zika, fapt care vorbește de la sine despre totala lor lipsă de eficacitate.

Din fericire, în România mai există destui patrioți, care promit să nu lase lucrurile așa, ci să răzbune eșecul sportivilor noștri. Mai precis, luptătorii, scrimerii, spadasinii, pistolarii, boxerii și reprezentanții altor sporturi olimpice din Clanul Nesportivilor, din Ferentari, promit că vor face dreptate și vor șterge pata de dezonoare de pe obrazul țării noastre. Ei promit că vor pleca de îndată la Rio, la confrații lor brazilieni, ca să rezolve situația. Care cu pumnii, care cu boxul pe degete, care cu sabia Ninja, care cu bâta de baseball – în funcția de disciplina sportivă la care sunt legitimați de Poliție.

 ”O să mergem peste toți ăia care le-a luat medaliile la băieții și fetilii noastre, să le cerem haurul înapoi. Deocamdată, așteptăm să vedem cine ia haurul la handbal, ca să știm pe cine călcăm, pentru că medalia asta doar handbalistele noastre o merită. Ce dacă le-a bătut Angola și alte ciurucuri, în inimile noastre ele este adevăratele învingătoare, ne-a declarat domnul Olimpiu Smardoi, un cunoscut scrimer din Zăbrăuți.

 

 

Loading...

Comentarii

  • Jan Tiganila

    13 septembrie 2016 21:32

    Bai...cel putin in sport suntem realisti...abia acum facem sport cu adevarat...adica de placere nu de performanta...bravo...

    raspunde comentariului
+