HomeActualitateSpre a nu mai apărea situații penibile, Băsescu își...

Spre a nu mai apărea situații penibile, Băsescu își va coordona vizitele la Udrea cu avocații

Aseară, fostul președinte Traian Băsescu a șocat opinia publică și i-a lăsat fără scuipați pe băieții de la Antena 3, declarând că a fost acasă la Elena Udrea, să-i aducă, probabil, portocale în arestul la domiciliu, ca să-i amintească de tinerețe. Ce vreți? Asta e situația: dacă nu vine muntele la Mahomed, vine Mahomed la munte, fie el și al lui Venus! Și, oricum, președintele îi era dator pupilei sale, pentru că, dacă ne aducem aminte, și ea îi făcea vizite de taină, la ceas de seară, pe poarta din spate a Cotrocenilor.

Întâlnirea ar fi rămas, cu siguranță, în analele fidelității în cuplu, pentru că o asemenea dovadă de iubire n-am mai văzut de la celebrele cupluri Tristan și Isolda sau Tanța și Costel, dacă n-ar fi intervenit un moment penibil. Însuși fostul președinte a recunoscut: ”Am fost la ea acasă, în arestul la domiciliu, am nimerit când erau avocaţii, asta e”. Ghinionul naibii, cum ar zice un clasic în viață care, de obicei, nu prea zice nimic. Să vrea și omul să meargă acasă la pasiunea vieții lui, ca să-i demonstreze că n-a abandonat-o și să dea peste alții?

Tocmai pentru a evita asemenea momente penibile pe viitor, se pare că cele două părți ar fi căzut de acord asupra stabilirii anticipate a vizitelor. ”S-a decis să vină întâi președintele și pe urmă avocații, ca să nu se mai calce pe picioare. Plus de asta, știm cu toții ce șnapani sunt avocații, ăștia îți iau nu doar sutienul, ci și pielea de pe tine. Dacă veneau primii avocații, doamna Udrea risca să nu aibă suficienți bani pentru ei. Așa, vine întâi președintele, o mai ajută cu bani pe Doamna, că a cam dat de fundul sacului, mă rog, al genții, vin pe urmă avocații, îi iau banii și toată lumea e mulțumită”, ar fi precizat surse bine informate.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare