Statul caută salavarea de coronavirus în matrimoniale

de Laurenţiu Muşoiu , 12 martie 2020
Statul caută salavarea de coronavirus în matrimoniale

Instituțiile publice și centrale din România se văd nevoite să angajeze personal nou pentru a trata coronavirus.

Cei care doresc, spre exemplu, să se angajeze la Guvern, trebuie să își publice CV-urile pe site-urile de matrimoniale.

Acolo vor căuta instituțiile statului potențiali angajați cu experiență, după ce oamenii de știință, evident din SUA, au descoperit că sex-ul frecvent omoară coronavirus.

Loading...

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  13 martie 2020 12:39

  ASTAZI AM LUAT 6 SAPUNURI PROTEX ALBASTRU , DEOARECE , SI SAPUNUL A CAM INCEPUT SA DISPARA . EXISTA SAPUNURI , DAR IN CANTITATE MAI MICA SAPUNUL PROTEX ALBASTRU , SAPUN CARE-MI PLACE MIE LA MIROS , MIROASE FOARTE PLACUT , A PARFUM .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  12 martie 2020 17:10

  EXTRAORDINAR ! RAFTURI GOALE PE LA MAGAZINE , PE UNDE ERA FAINA , MALAI , COZI LA FARMACII , CA LA ALIMENTARA , CA PE VREMEA LUI NEA NICU ! AM INTREBAT DACA ARE SPIRT ? SI PARCA ERAM NESANATOS , SA INTREB DE SPIRT , CA NU SE GASESTE LA FARMACII , SPIRT , CU CHIU CU VAI AM GASIT 2 STICLE DE SPIRT , SI ALEA CRED CA O SA LE FOLOSESC FOARTE RAR , MAI MULT SAPUN PENTRU MAINI . CE SA MAI ZIC ? ESTE O OFERTA MARE DE CUMPARATURI IN MAGAZINE , IN FARMACII , POATE DE ORICE ! DARE SA FIE ACOLO ! CA DACA VREA OMUL SA CUMPERE CATE CEVA , NU GASESTE ! POATE O TRECE SI PERIOADA ACEASTA DE CUMPARATURI IN CANTITATI , FOARTE MARI .

  raspunde comentariului
+