HomeActualitateSURSE: Ponta i-ar fi făcut lui Zgonea o criză...

SURSE: Ponta i-ar fi făcut lui Zgonea o criză teribilă de gelozie!

Apariţia fotografiei în care preşedintele Camerei Derutaţilor, Valeriu Zgonea, îl ţine de mânuţă pe un înalt demnitar chinez a provocat nu doar hohote de râs pe Internet, ci şi un mare scandal în interiorul PSD. Cel mai supărat pe Zgonea ar fi fost, se pare, Victor Ponta. Acesta, aflat, după cum se ştie, într-o vizită oficială la Disneyland, a convocat urgent o videoconferinţă cu activul (dar, se pare, şi cu pasivul) PSD, făcându-l cu ou şi cu oţet pe Zgonea.

„Nu se poate aşa ceva! Eu de ani de zile mă gudur pe lângă chinezi şi, în afară de nişte bătăi pe umăr n-am primit nimic de la ei. Ba dimpotrivă, chinezii nici noroc n-au vrut să dea cu mine, stăteau, speriaţi, cu ambele mâini în buzunare – nu ştiu cine le băgase în cap prostia că aş fura tot ce-mi pică în mână. N-am idee cu ce a reuşit să-i cucerească Zgonea, dar sunt foarte gelos”, ar fi spus Ponta care, de ciudă, nici nu s-a mai dat în „Trenuleţul groazei”, cu Minnie şi Donald.

Adrian Năstase a dat dovadă de mai multă reţinere, mulţumindu-se să declare: „Îmi pare foarte rău că pe vremea când eram eu prim-ministru nu aveam relaţii atât de strânse cu China şi Rusia. Credeţi că mie nu mi-ar fi plăcut să mă plimb de mână cu premierul Chinei, ca doi romantici incurabili, sau să mă sărut cu Putin de trei ori, potrivit tradiţiei?”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare