HomeActualitateSusținem iarba-fiarelor!

Susținem iarba-fiarelor!

Academia Cațavencu va demara o megacampanie de înlocuire a buruienilor de pe Arena Națională cu iarba care desface apărările adverse.

Dragi cititori, sunteți suporteri ai echipei naționale?… Haideți, mă, vă rog io! După acest „Da!” hotărât vă voi spune despre ce este vorba. Noi vom demara o campanie amplă – va dura începând de azi și până mâine – în care vom încerca să strângem bani pentru a înlocui mohorul de pe Neașănăl Ărina. Iată cum vom proceda:

Pasul 1. Trimiteți fiecare câte 1.000 de euro, echivalentul în dolari, la adresa noastră de campanie banipentruchampagne-moet-et-chandon.

Pasul 2. Noi îi vom transfera într-un cont transparent din Maldive, locul unde se găsește cel mai de calitate gazon din lume.

Pasul 3. Tot noi vom pleca în Maldive.

Pasul 4. Voi veți primi un tricou Reobek original, inscripționat cu mesajul „Și eu susțin iarba-fiarelor”.

Pasul 5. Mai vedem noi.

Lumea zice că românii nu au spirit civic, așa că e cazul să-l arătați acum, pentru că numai așa aveți șansa unică de a intra în istoria echipei naționale. Altfel, erați obligați să jucați barbut în închisoare, să trișați la cazinouri sau să faceți copii cu Vica Blochina.

Știm cu toții că România este țara în care de luni până duminică iarba nu crește, deoarece clima de la noi este propice culturilor de palmieri, sequoia și arbori-de-cauciuc, așa că nici iarba de la stadion nu putea să se abată de la această regulă. La noi, ea crește în 10 ani cât alta într-o lună, pe principiul lui Făt-Frumos răsturnat.

Așadar, trimiteți degrabă banii, pentru că numai cu iarba-fiarelor putem descuia poarta ungurilor și a turcilor în toamnă. Sau voi vreți să ne bazăm pe Mutu?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare