HomeActualitateTeleorman, mândria masculină a ţării

Teleorman, mândria masculină a ţării

Un nou Maglavit se profilează în România: opt izvoare din Cervenia, Teleorman fac minuni locale în ce priveşte potenţa masculină. Aflăm că bătrânii care beau apă din ele aleargă după babele din bătătură ca satirii nimfele în antica Eladă. Teleormanul este binecunoscut pentru environmentul miraculos bătând spre paranormal, manifestat în preajma alegerilor. Nu mai intrăm în detaliile ştiute de toată lumea, datorită lui Petrache Lupu al PSD-ului cunoscut ca Liviu Dragnea. Un doctor cu profil clasic sudist, un fel de Bacalbaşa cervenist, declară că a studiat efectul pe cobaii din dotare, adică bătrânii din centrul administrat de dumnealui. S-ar părea că asta a dus la transformarea aşezământului într-unul cu potenţial ce l-ar face pe Rocco Siffredi să se apuce şi el de-o muncă cinstită în folosul comunităţii. Dar, ca să nu ajungem să credem că-i doar o strategie de promovare a turismului (inclusiv sexual) local, ne-am deplasat în teritoriu şi am vorbit cu oamenii simpli atât de dragi PSD-ului. Iată ce declaraţii am obţinut:

Triţă Peniţă, pensionar CAP: "Dom'ne, cele ce spune toar'şu doctor e complect adevărate. Io am 85 de ani şi baba mea poate să conferme că nu mai m-a văzut nervos de când am rămas numa cu bastonu de penzionar. Mă tot miram că ea nu-mi mai dă cu făcăleţu-n cap şi-mi face mămăliga fără scandal. Taina s-a lămurit când am prins-o cu un tinerel de 70 în fundu ogorului într-o pozâţie care mi-e ruşine să vă zâc acuma, că o să daţi la gazeta de perete. Io aveam o furcă-n mâni şi prostu a crezut c-o să fac răscoală cu el, aşa că mi-a zâs să-l iert că-mi vinde pontu cum s-o scoţ pe babă din furişală. Cică trebe să beau apă multă, precum măgaru, den izvoare şi chear ajung în trei zile den nou vânjos ca măgaru. Io n-am crezut atuncea, da m-am tratat cum zâse ăla de gura babei. Ce pot să vă spun e că acum baba nici timp de mămăligă nu mai are, la ce tămăduială prezântă beutura aia!"

Culiţă Cănuţă, poştaş pensionar: "Toată cariera mea am rămas holtei, că la serviciu meu aveam dăstule neveste pă la adresele altora. Am făcut poştă pănă m-a scos domnu Iliescu la pensie anticipativă şi me-a dat şi neşte compensăţii dă bani, da-i-ar Dumnezău sănătate ca lu domnu Ceauşescu! După ce-am ajuns în rezervă nu prea m-am mai lipit dă babe, nu mă mai băga niciuna în samă. Am auzit dă tratamentu lu domnu doftor Bulumac şi am luat vro câteva doze la sticle dă plastic. Nu e nicio vrăjală dă Teleorman, să veniţi să vedeţi ce fete tinere am acuma în gazdă!"

Silviu Dracnea, cioban: "Sunt dă 78 dă ani şi n-am mai beut apă decât când ne mai dă guvernu câte-o inundaţie. Ştiam că tratamentele astea se face cu vin roşu şi ţuică d-aia naturală, aşa procedam la stână şi oile era cu toatele fericite. Acuma-s la pensie, vorba vine, că nu-ţi dă niminea pensie la ciobănie. Am băut şi io din curiozitate chiorătură d-aia şi stau foarte bine dă la un timp cu banii, am mult de lucru cu turistele sexuale care vrea să viziteze ciobani naturali din Teleorman!"

Mititelu Cârje, pensionar farmacist: "Am fost spiţer la viaţa mea şi am folosit multe leacuri întăritoare când eram pe preparaţii cu laborantele. Nu aveau mare efect şi laborantele se mutau repede cu serviciul. Pensia e mică, o nepoată mi-a luat casa şi eu m-am stabilit la dom' doctor în centru. De când beau apă de izvor, acolo e ca la harem şi sunt nevoit să procedez ca sultanul cu babele; le las papucii la uşă, să nu mai vină grămadă peste mine, mie nu-mi plac măscările în grup. Dar dacă vreţi să vă convingeţi de minunăţia apelor, întrebaţi specialistul în miracole din localitate. Duceţi-vă la popa, nu cel tânăr, că nu se nevoieşte deja cu băutul apei. Căutaţi-l pe fostul preot, e şi el la pensie; îl găsiţi uşor, e casa unde fac babele coadă la iertarea păcatelor!"

Aşadar, suntem în măsură să vă recomandăm călduros o vizită la Cervenia, cu portbagajul plin de peturi goale. Suntem siguri că în curând nimeni nu va mai arunca sticle goale pe jos, iar Teleormanul va atinge multvisatul prag de 200% prezenţă la alegeri!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare