HomeActualitateTop 5 vedete care vor cânta în campania electorală

Top 5 vedete care vor cânta în campania electorală

Orice campanie electorală ca la carte merge mână-n mână cu câte un concert obosit într-o cârciumă mai elitistă, pentru că toate partidele știu că un mic și un țap de bere nu sunt de ajuns pentru ca tineretul să pună ștampila unde trebuie. Și cum fiecare vedetă de la noi, care se respectă, crește tarifele pentru a se mâțâi pe scenă în campanie, ne-am gândit să vă prezentăm cinci dintre starurile românești care vor cânta în goana după voturi.

 

  1. Tudor Chirilă – va cânta pentru Uniunea Social Liberală. În felul ăsta Chirilă va concerta și în altă partea decât la balurile bobocilor, iar Ponta îi va face o surpriză lui Antonescu, aducând pe scenă reperul său moral de la alegerile din 2009.
  2. Pepe – va cânta pentru Partidul Poporului. Diaconescu va apela la sângele latin al românilor pentru a le demonstra, încă o dată, că el are material de viitor președinte, iar Pepe va fi bucuros că este băgat în seamă și fără gura mare a Zăvorancei.
  3. Aurel Tămaș – va cânta pentru Alianța România Dreaptă. Deși Traian Băsescu nu candidează, organizarea unui concert după preferințele sale i-ar permite să se simtă din nou în control. Ca să se știe cine este șeful!
  4. Hi-Q – va cânta pentru USL. Acum că apare pe listele candidaților la parlamentare din partea USL, Mihai Sturzu va reuni trupa HI-Q pentru un concert în exclusivitate, reușind să împuște doi iepuri dintr-un foc.
  5. Iris – va cânta pentru ARD. Mihai-Răzvan Ungureanu ne va arăta, încă o dată, imaginea de rocker rebel pe care o avea în tinerețe, sperând să-și mai spele puțin imaginea de pămpălău cu acte în regulă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare