HomeActualitateULTIMA ORĂ: atentat fundamentalist la sediul Academiei Cațavencu!

ULTIMA ORĂ: atentat fundamentalist la sediul Academiei Cațavencu!

Deși Prim-Ministrul Ponta ne-a liniștit pe toți, dându-ne asigurări că nu suntem vizați de autorii masacrului din Franța, curentul fundamentalist a ajuns deja în România. Doi redactori ai Academiei Cațavencu au fost atacați cu agheasmă la locul de muncă, în timp ce tastau un text critic la adresa PF Daniel. Trucajele foto și glumele nesărate publicate de-a lungul timpului, vizându-l pe capul BOR, au fost cauza atentatului.

Acțiunea în forță a fost realizată de un comando alcătuit din trei pensionari furioși. La sosirea trupelor antitero, aceștia nu au opus rezistență, declarând acțiunea perfect legitimă și inevitabilă. După spusele lor, paharul a fost umplut în urma insistenței jurnaliștilor respectivi de a-i ataca în mod constant pe membrii sfintei trinități a pensionarilor adevărați și ortodocși: PF Daniel, Prof. Voiculescu și PM Victor Ponta.

Victimele au suferit arsuri grave, datorită efectului agheasmei asupra unor îndrăciți cu vechi state de plată în serviciu, obișnuiți să se ardă doar benevol pe interior cu Glenfiddich furnizat de Băsescu. Redactorul Spartakus, cunoscut drept cel mai posedat din stabiliment, va fi chiar indisponibil o perioadă, până când agheasma scoțiană va repara rănile căpătate în atentat. Pentru admiratori: stați liniștiți la locurile voastre, mâine va reveni în forță cu un pamflet antiagheasmă!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare