HomeActualitateULTIMA ORĂ: Mirel Palada va posta pe Facebook o...

ULTIMA ORĂ: Mirel Palada va posta pe Facebook o notă de plată a lui Băsescu din 1988!

Avem informații că, după ce Rareș Bogdan a postat pe Facebook nota de plată achitată de Ponta într-un club exclusivist din Dubai, în valoare de NumaiPonta poate să dea 2690 euro, Mirel Palada pregătește o replică pe măsură. El va posta pe contul său o notă de plată a lui Băsescu din 1988, în urma consumației exclusiviste dintr-o speluncă de lux senegaleză, "The Golden Shpritz".
 
Din fotografie se va vedea clar cum a plătit Băsescu 1500 dolari pentru o singură noapte de consumat whiskey. Performanță care, la prețurile și puterea de atunci a dolarului, poate face ca Irlanda să declare forfeit de-acum încolo înaintea oricărei partide cu România. Neavând bani din salariul acelor vremuri să stingă datoria, acest Barbarossa matrafoxat a vândut una dintre bărcile de salvare ale navei, adică pe cea funcțională.

Ca să realizați cât de chitit era încă din acele vremuri pe subminarea economiei naționale, veți afla amănunte suplimentare: Băsescu a fost atât de beat, încât a uitat că în barca respectivă ascunsese toată marfa de contrabandă destinată pieței interne. Asta a făcut ca, ulterior voiajului, să se instaleze o gravă penurie de carpete cu "Răpirea din serai" pe piața constănțeană, cu consecința dublării prețului. Situația a revenit la normal abia după următorul voiaj al lui Băsescu: unul de 12 ore Constanța-Istanbul, când a reușit și el să rămână nematrafoxat măcar o dată, doar un voiaj în viața lui.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare