Util: șase moduri de a folosi ingenios pistolul din dotare, dacă ești bodyguard

de Sf. Thomas și prietenii , 27 noiembrie 2013
Pistolar

 

Un paznic al Aeroportului din Cluj și-a tras un glonte în umăr în timp ce încerca să spargă o nucă lovind-o cu din dotare.  Nu râdeți, că nu-i nimic de râs aici. Omul merită să fie lăudat, nu pus la colț. A găsit o utilitate armei. Pistolul ăla costă o grămadă de bani, e păcat să-l lași să ruginească între cele două focuri anuale trase- de Revelion și de ziua de naștere.

Noi ne declarăm de partea bodyguardului, ba chiar sugerăm alte feluri de a folosi arma din dotare:

● Te scarpini în ureche. Pistolul e mai bun decât bețișorul sanitar, pentru că nu lasă fire în urmă. Dacă apeși pe trăgaci, scoate sigur dopul de ceară. Pe partea cealaltă a capului.

● Scapi de mâncarea dintre dinți. Toată lumea știe ce aiurea e să vorbești cu brânză între incisivi. Folosește pistolul, nu fi prost! E mai eficient ca ața dentară și de zeci de ori mai util ca guma de mestecat. Dacă vrei să scoți un dinte, trebuie doar să apeși pe trăgaci. Imbatabil în problemele cu măseaua de minte!

● Bați sau scoți un cui. Îl apuci de țeavă și, cu degetul pe trăgaci (ca să ai mai multă forță), bați cuiul în perete. Dai o dată, de două ori- cât e nevoie.

● Aprinzi o țigară. Vine omu` la tine și-ți cere un foc. Dacă nu ai bricheta, nu-i bai: ai în schimb pistolul. Un foc a cerut, un foc îi dai.

● Arunci cu el după fructe. Vezi un măr agătaț într-un pom. Nu ajungi la el fiindcă-i prea sus. Ce faci? E la mintea cocoșului: arunci cu pistolul. Cel mai bine ar fi să legi o ață de trăgaci, ca să poți recupera arma. Poate cade în vreo curte, mai știi?!

● Îl folosești în locul claxonului. Ești în intersecție și nesimțitul din față a întârziat cu 0.2 secunde plecarea la verde. Claxonul nu e de niciun folos, cu flashurile s-a obișnuit lumea. Ce faci? Scoți pistolul pe geam și tragi câteva focuri în aer. Să vezi că are efect!

Loading...

Comentarii

+