HomeActualitateVom avea o nouă televiziune: Ponta TV

Vom avea o nouă televiziune: Ponta TV

Pentru că este un om care moare, zi de zi, nu de grija altuia, ca prostul din proverb, ci a altora – mai precis a sumelor care se adună la buget – premierul pare decis să ia noi măsuri pentru reducerea cheltuielilor. Potrivit surselor noastre de la Palatul Victoria (o scrumieră şi un cuier, ambele cu aparatură de înregistrare hi-fi), Ponta este decis să taie fără milă din sumele alocate diverselor acţiuni.

De pildă, nici el şi nici vreun alt membru al cabinetului nu se vor mai deplasa pe la televiziuni, ceea ce, având în vedere că guvernul de cinstiţi a condus ţara numai de la televizor, înseamnă economii uriaşe la buget.

Totodată, vor fi interzise vizitele în teritoriu: atunci când are chef să meargă la Roşia-Montană, Târgu-Jiu, Mamaia sau Miami, premierul nu va mai fi nevoit să meargă sute sau mii de kilometri şi să cheltuiască zeci de mii de euro. Soluţia la toate aceste probleme este cât se poate de simplă: chiar în Palatul Victoria va fi înfiinţat un studio de televiziune care va transmite non-stop ştiri, reportaje, interviuri cu şi despre Ponta.

În studio vor fi reproduse fidel toate peisajele pe care premierul le-ar putea vizita: pentru a reproduce plaja de la Mamaia se va descărca în guvern o basculantă cu nisip, o vizită la Târgu-Jiu va fi înscenată cu ajutorul unui model în miniatură al Coloanei Infinitului, iar pentru o vizită la minerii blocaţi în muzeul subteran de la Roşia Montană va fi suficient să se stingă toate luminile din studio şi să se aprindă nişte lanterne chinezeşti, “trei la zeţe mii”.

Ştirile vor fi prezentate de Victor Ponta, care, după câteva minute de publicitate în care Viorel Ponta va prezenta tigaia-minune, care găteşte nişte minunate răbdări prăjite pentru pensionari, îi va lua un interviu lui Dottore Ponta. Rubricile de sport vor fi prezentate de Ponta-baschetbalistul, iar emisiunile de investigaţii şi anchete de Ponta-procurorul. Nu vor lipsi nici desenele animate cu Ponta-Mickey Mao, iar la rubrica Meteo cunoscutul fotomodel Ponta Parşivel ne va dezvălui că urmează ploi abundente şi inundaţii, provocate, evident, de Traian Băsescu.

Potrivit aceloraşi surse, chiar şi vizita în America a lui Ponta va fi anulată, ea urmând să fie pusă în scenă tot la guvern, unde o echipă de zidari şi tâmplari lucrează de zor să transforme o sală pătrată în Birou Oval, în vreme ce Liviu Dragnea a trimis deja mai multe persoane de culoare din Teleorman să participe la un casting pentru rolul „Obama”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare