HomeActualitateVrei sa stii cum poti sa combini utilul cu...

Vrei sa stii cum poti sa combini utilul cu placutul? 10 avantaje ale termosemineului in locuinta

In aceste zile ale anului, iarna, anotimpul cel mai friguros, a pus stapanire pe vietile noastre, facandu-ne sa ne dorim sa ajungem cat mai repede acasa. Abia asteptam sa scapam de frigul de afara si sa ne scufundam in confortul si caldura caminului nostru primitor.

Ce ar putea fi mai frumos decat relaxarea in fata unui foc de semineu, aproape de lumina flacarii si trosnetul bustenilor? Pentru a profita de acest confort, un termosemineu constituie cea mai practica solutie pentru persoanele care au vrut sa-si incalzeasca zilele si noptile friguroase de iarna.

 

Zece motive pentru care sa alegi un termosemineu pentru locuinta

Fie ca tocmai te-ai mutat intr-o casa noua si cauti idei pentru amenajarea livingului tau, sau pur si simplu simti ca sufrageriei tale ii lipseste o aura de caldura si lumina, ti-am pregatit cateva beneficii pe care le poti avea de la un termosemineu.

Poate crezi ca trebuie sa alegi intre a avea o locuinta aspectuasa si cu o estetica impecabila si intre a avea obiecte si dispozitive utile si eficiente. Daca vorbim despre termosemineu, poti avea atat design-ul cel mai modern si conform asteptarilor tale, cat si utilitatea de care ai nevoie, acesta functionand ca o centrala termica.

 

1. Frigul nu mai este o problema-  Atat elegant, cat si functional, un termosemineu iti va incalzi toata locuinta, putand fi cuplat la sistemul de incalzire in pardoseala sau la radiatoare.

2. Rezultate mai bune- In comparative cu semineele clasice, un termosemineu are un randament de pana la 82% mai ridicat, fiind chiar apropiat de randamentul cazanelor cu gazeificare.

3. Gama variata de produse- De cele mai multe ori, poti alege dintr-o varietate mare de modele si dimensiuni, astfel incat sa se potriveasca nevoilor si dorintelor tale.

4. Creste valoarea imobilului tau- Te-ai gandit ca in viitor sa-ti vinzi locuinta? Existenta unui termosemineu in casa ta nu-ti va aduce decat beneficii deoarece vei putea mari pretul imobilului tau.

5. Costuri mai mici la incalzire Daca montezi un termosemineu cu o centrala pe faza sau una electrica, nu va mai trebui sa-ti faci griji pentru cat platesti la incalzire, deoarece vei economisi cu pana la 50% mai mult.

6. Putere ridicata- Un termosemineu este disponibil in puteri de pana la 35 kw.

7. Fara pierderi de caldura Daca pana acum iti faceai griji ca o parte din caldura din locuinta ta se pierde, un termosemineu nu inregistreaza pierderi de caldura si vei putea beneficia in totalitate de el.

8. Usor de amenajat– Un termosemineu nu necesita o camera special amenajata pentru a fi montat, cum ar exista de exemplu, in cazul unei centrale pe lemne. Astfel, puteti economisii banii respectivi.

9. Legaturi- Un termosemineu poate fi legat in sistem cu o alta central pe gaz, electrica sau panori solare.

10. Producere apa calda Existand posibilitate de conectare la un boiler sau impreuna cu kit-ul de producere de apa calda, un termosemineu va putea produce pentru tine apa calda menajera

[image image-id=”50091″ height=”400″ width=”400″ image-title=”termosemineu”]

Alege un termosemineu de la distribuitori de incredere

Vrei ca iarna aceasta sa-ti faca placere si sa devina mult mai confortabila? Alege pentru locuinta ta un termosemineu si bucura-te de toate avantajele pe care le poti avea. Pentru a beneficia de cele mai bune oferte de termoseminee, apeleaza la Seminee Expert.

Poti contacta magazinul aici, sau la telefon: +4 0721 280 587. Pentru confortul tau zilnic.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare