HomeActualitateWaze a lansat platforma de orientare către funcţii publice...

Waze a lansat platforma de orientare către funcţii publice pentru amante, neveste, fii şi fiice de politicieni!

Programatorii de la Waze au creat platforma de orientare către funcţii publice pentru amante, neveste, fii şi fiice de politicieni, un program de altfel extrem de accesat şi descărcat imediat după lansare de peste 1 milion de utilizatori din România.

Platforma are două variante, una ”basic”, ce conţine hărţi naţionale şi locale către funcţii gen consilier municipal şi judeţean, şef de regie, director de direcţie în subordinea Consiliului Judeţean, manager de spital, director de şcoală, inspector general, purtător de cuvânt, subprefect şi prefect, şi una ”pro”, pentru accesarea căreia orice utilizator interesat trebuie să achite mai întâi un abonament de 10.000 de euro, la orice oficiu al Poştei Române, în conturile ”SC. Pas cu Pas SRL”.

Waze Pro pune la dispoziţia abonaţilor un pachet mult mai atractiv de hărţi cu oportunităţi extistente în timp real la nivel central: directori de agenţii guvernamentale, şefi de servicii în ministere, consilieri de stat, preşedinţi de Consilii de Administraţie, secretari şi subsecretari de stat, parlamentari etc.

În ambele sale variante, nou creatul Waze de orientare către funcţii publice pentru amante, neveste, fii şi fiice de politicieni pune la dispoziţia utilizatorilor o gamă completă de informaţii legate, de exemplu, de salariul aferent fiecărui job şi de cât de solicitantă este slujba, de timpul estimat a fi rămas până la ocuparea funcţiilor evidenţiate pe trasee, de cantitatea de ”combustibil” (a se citi cash) necesar pentru atingerea ţintei, ori de echipajele de procurori DNA sau DIICOT aflate pe traseu.

De asemenea, programul vine şi cu un sistem anti – urme extrem de sofisticat, care înlătură imediat, după închidere, orice istoric al traseelor parcurse, astfel încât, dacă terminalul unui utilizator ar cădea pe mâinile soţiei, aceasta să nu poată să afle că soţul a parcurs cu succes drumul către două posturi de directoare în minister dar ea nu a primit decât fotoliul de contabil – şef la o grădiniţă cu program prelungit.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare