HomeActualitateZece lucruri pe care nu le știai despre ziua...

Zece lucruri pe care nu le știai despre ziua lui Ion Iliescu

Astăzi, primul președinte post-revoluționar al României, Ion Iliescu, împlinește o anumită vârstă – nici nu vrem să vă mai amintim câți ani face, ca să nu vă stricăm de tot ziua. Totuși, trebuie să vă dezvăluim o serie de lucruri legate de această aniversare, lucruri pe care sigur nu le știați.

*pentru a-i dovedi că sunt mândri că sunt români, tinerii pesediști din jurul lui Victor Ponta i-au făcut cadou lui Iliescu un tort făcut doar din grâu fiert din Bărăgan, nuci ecologice din Oltenia și bomboane CIP și i-au aprins deja și lumânările.

*potrivit unor surse de la Moscova, mumia lui Ilici al lor e atât de invidioasă pe aniversarea lui Ilici al nostru, încât azi dimineață s-a răsucit în raclă.

*meteoritul XFL-20, care în mod obișnuit ar fi trebuit să treacă pe lângă Terra în anul 2104, și-a modificat spectaculos traiectoria, auzind că în România mai trăiește un dinozaur care n-a murit, odată cu frații săi, acum 65 de milioane de ani.

*îmbogățiții după Revoluție vor veni diseară la Ion Iliescu, omul căruia îi datorează ascensiunea lor, cu un cadou care să-i amintescă, întrucâtva, de tinerețe: ”somon la carton”.

*aseară, în timp ce ștergea, ca de obicei, de praf, icoana lui Marx și Engles, așezată pe peretele de la Răsărit, deasupra patului conjugal, doamna Nina a remarcat că aceștia lăcrimau. Specialiștii trimiși la fața locului de BOR n-au putut stabili dacă e vorba de o minune sau pur și simplu cei doi bărboși plângeau de ciudă că, spre deosebire de ei, Iliescu e nemuritor.

*azi la prima oră, Iliescu a fost sunat acasă de cineva care s-a recomandat ”Doamna cu Coasa” și care s-a interesat dacă poate să-i aducă un cadou. Politicos ca de obicei, fostul președinte i-a răspuns: ”Tovărășico, ai greșit numărul!”.

*știind că s-a redeschis dosarul ”Mineriadei”, Adrian Năstase i-a dăruit lui Iliescu un fular Burberry, însoțit de mesajul ”La mai mulți ani ca mine!”.

*teroriștii din decembrie s-au scuzat că nu pot veni să-l ureze personal pe vechiul lor prieten Ion Ilici Iliescu, fiindcă tocmai au niște mici treburi de rezolvat în Ucraina.

*patriarhul Daniel i-a promis bunului său tovarăș Ion Iliescu că, după ce termină de construit Catedrala Neamului, îi face și lui o piramidă pe malul Dâmboviței.

*cea mai neașteptată felicitare a venit din Cuba: ”Nelule, te fac un all-inclusive la vară, cu tovarășul Fidel? Cu salutări tovărășești, Nicu”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare