HomeConcursuriAcademia Cațavencu te trimite la Alternosfera!

Academia Cațavencu te trimite la Alternosfera!

ALTERNOSFERA LANSEAZA ALBUMUL EPIZODIA IN THE SILVER CHURCH CLUB

, formatia de rock din Republica Moldova, isi lanseaza cel de-al 4 lea album din cariera joi, 14.03.2013, cu prilejul Zilei Internationale PI (π), in The Silver Church Club din Bucuresti.

Academia Cațavencu pune la bătaie o invitație dublă la concertul din Silver Church. Dacă vrei să mergi, trebuie să ne spui cum se numește primul album Alternosfera. Dacă ai aflat răspunsul corect, postează-l în căsuța de comentarii de pe site (mai jos). Concursul se încheie pe 12 martie, iar câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți cu ajutorul unei turbosuflante speciale și anunțat aici și pe e-mail.

Evenimentul vine la numai cateva luni dupa ce trupa a lansat albumul „VIRGULA”, material discografic indelung apreciat atat in Romania, cat si in Republica Moldova.

Biletele pentru concertul ALTERNOSFERA din The Silver Church Club, Bucureşti, sunt disponibile online pe si in reteaua magazinelor Diverta, dupa cum urmeaza: Diverta Mall Vitan, Diverta Plaza Bucuresti, Diverta Sun Plaza Bucuresti, Diverta Baneasa Bucuresti, Diverta Unirea Bucuresti. Detalii despre punctele de vanzare gasiti aici:

Pana pe data de 13.03.2013, fanii trupei isi vor putea achizitiona bilete la pretul de 25 de lei. In ziua evenimentului (14.03.2013), biletele vor fi 30 de lei si se vor putea achizitiona de la The Silver Church Club, inainte de inceperea concertului.

TURBOSUFLANTA A DECIS: Mirela Chirilă

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare