HomeConcursuriConcurs. Jimmy Tamley vine în România! Îl vrei la...

Concurs. Jimmy Tamley vine în România! Îl vrei la Steaua?

Concursul s-a încehiat. Câștigători sunt Iulian, Dan și Dragoș! Verificați-vă adresa de mail!

JIMMY TAMLEY , comediantul care cucereşte publicul fără să deschidă gura, vine în România. Noi punem la bătaie trei invitații duble la Gala Stand-up de vineri, 26 aprilie, de la Cinema Patria. Tot ce trebuie să faci ca să-l vezi pe Tamley live moca este să ne răspunzi la o întrebare. Întrebarea este următoare: Care este numele de familie al lui Radu de la Aristocrații, participant la gală și coleg cu noi?

Câștigătorii vor fi anunțați pe site și pe e-mail și vor fi stabiliți prin tragere la sorți.

Se spune despre el că vrăjeşte spectatorii fără ca măcar să deschidă gura. Pare greu de crezut, dar chiar aşa se întâmplă, pentru că JIMMY TAMLEY este ventriloc. Adică poate rosti cuvintele fără a-şi mişca buzele. Reprezentaţiile care îl au ca protagonist sunt îmbinarea perfectă dintre o tehnică uluitoare, expresivitate şi talentul pentru show-urile de comedie. Iar pe 26 aprilie va fi prezent în premieră la Bucureşti, în cadrul celei de a treia ediţii a Galei Premiilor Stand-Up Comedy.

Cu o experienţă de peste 30 de ani în luminile rampei, JIMMY TAMLEY se încadrează în categoria enterteinerilor rari şi deosebiţi care au darul să îmbine mai multe forme de exprimare artistică: într-un singur show, JIMMY pune în slujba divertismentului de top faptul că este ventriloc, element pus în evidenţă de o tehnică ireproşabilă, calitatea de păpuşar – maestru în mânuirea marionetelor care îi animă reprezentaţiile –  şi, nu în ultimul rând, talentul nativ de pentru show-urile de comedie şi înclinaţia către poantele ticluite cu pricepere şi umor.

JIMMY îşi exploatează capacitatea de ventriloc într-un mod unic, care duce neobişnuita însuşire umană într-un punct în care devine de-a dreptul fascinantă. Talentat, dar şi un profesionist al divertismentului, JIMMY TAMLEY oferă un show captivant, fermecător şi interesant pentru toate categoriile de vârstă: dacă un copil va fi iremediabil atras de marionete, un adult nu-şi va putea lua ochii de la ventrilocul JIMMY.

JIMMY TAMLEY este considerat cel mai spectaculos şi mai tehnic artist păpuşar ventriloc din Europa. Marionetele încântătoare, umorul său nativ şi tehnica vocală uluitoare fac din fiecare show al lui Jimmy Tamley o experienţă unică şi captivantă.

Cea de a treia ediţie a Galei Premiilor Stand-Up Comedy va fi întregită de prestaţiile unora dintre cei mai îndrăgiţi comedianţi din România, care vor aduce în faţa publicului materiale noi. Numele deja confirmate sunt: Badea, Costel, Teo, Micutzu, Sorin şi Radu.

 

Bilete cu 35% reducere pentru Gala Premiilor Stand Up Comedy din 26 aprilie

De luni pana vineri ai liber la comedie! Daca inca nu ai intrat in posesia unui bilet pentru Gala Premiilor Stand Up, in perioada 22 – 26 aprilie poti sa cumperi unul cu doar 50 de lei, pretul acestuia fiind redus de la valoarea initiala de 80 lei.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare