„One Moment in Time”: Soprana Irina Baianț a trăit emoții unice alături de Simona Halep

de Comunicat de presa , 19 iulie 2019
„One Moment in Time”: Soprana Irina Baianț a trăit emoții unice alături de Simona Halep

Soprana Irina Baianț a fost invitată să cânte la festivitatea grandioasă organizată miercuri seară, pe Arena Națională din București, în onoarea Simonei Halep, câștigătoarea turneului de la Wimbledon din acest an.

Unul dintre momentele emoționante ale serii care au impresionat-o atât pe campioana noastră, cât și pe cei peste 20.000 de oameni prezenți pe stadion, a fost marcat de prezența sopranei care a interpretat celebra melodie a lui Whitney Houston - „One moment in time”.


„Participarea mea la acest eveniment istoric m-a onorat și  cu siguranță îmi va rămâne în suflet pentru tot restul vieții. Emoțiile pe care le-am trăit alături de Simona Halep și bucuria vibrantă a tuturor  admiratorilor sportivei care au venit  într-un număr impresionant la Arena Națională au fost unice și speciale. Mă bucur nespus de mult că am avut ocazia să cânt melodia lui Whitney Houston „One moment in time”, care este, de asemenea, una dintre melodiile preferate ale Simonei Halep, o melodie cu un  mesaj puternic, demn de un învingător.” – declară soprana Irina Baianț.


Irina Baianț cântă frecvent pe marile scene ale lumii și are sute de spectacole de operă, operetă și musical la activ. Frumoasa artistă va putea fi admirată jucând într-o nouă reprezentație a musical-ului „My Fair Lady”, în fascinantul rol al Elizei Doolittle, ce va avea loc în data de 2 octombrie 2019, la Sala Palatului din Capitală.

 

Considerat astăzi unul dintre cele mai longevive și de succes musicaluri din toate timpurile, „My Fair Lady” a avut premiera mondială pe Broadway, în 15 martie 1956 și pe West End (Londra) doi ani mai târziu, devenind o legendă în lumea spectacolelor muzicale.

Spectacolul are în portofoliu 7 Premii Tony (6 dintre ele pentru versiunea originală), printre care „Cel mai bun musical” și „Cea mai bună regie”, un Theatre World Award, 5 Premii Olivier (pentru reluarea londoneză din 2001) și peste 2700 de reprezentații în total pentru producția originală – un record absolut pentru acele vremuri.

Cu această moștenire impresionantă, „My Fair Lady” vine în fața publicului din România, într-o versiune care include peste 70 de actori, muzicieni și dansatori, 200 de costume, un decor impresionant și un staff numeros, care fac posibilă transformarea spațiului într-unul de poveste și care compun împreună cea mai amplă producție privată de musical realizată în România. 

Biletele sunt disponibile la prețuri speciale, în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay.

Loading...

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  21 iulie 2019 1:45

  I-MI ADUC AMINTE CU MULTI ANI IN URMA , CAND SE SPUNEA LA TELEVIZOR , CA SPORTUL DE PERFORMANTA , LA INCEPUT , NU ESTE GRATIS ! SI TREBUIE DE CREZUT IN SPORTIVII DE PERFORMANTA ! INSA , EXISTA FOARTE MULT EFORT FIZIC , MAI MULT DECAT SE POATE ! PENTRU DUPA ACEEA , SA VINA APRECIEREA , PE PLAN INTERNATIONAL !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  20 iulie 2019 2:42

  AM AUZIT CA O DOMNISOARA TANARA , DIN PROVINCIE , PLEACA IN AMERICA ! DUPA 20 DE ANI DE ZILE PROBABIL , O SA FACA CHEMARE SI SURORII SALE , DE PE LA NOI , DIN PROVINCIE PROBABIL , DUPA CE O SA VIZITEZE DISNEY LANDUL DIN AMERICA , O SA FIE O PLACERE , SA VADA DISNEY LANDUL DIN AMERICA , CE N-A VAZUT PARISUL ! PROBABIL , O SA TRIMITE VEDERE , DE LA DISNEY LANDUL DIN AMERICA , SURORII SALE . PROBABIL , CA CEL MAI DIFICIL IN AMERICA , O SA FIE DE INVATAT LIMBA ENGLEZA , VRE-O 2 ANI DE ZILE . DAR DUPA CE O SA INVETE LIMBA ENGLEZA , O SA OBSERVE , CA DACA STIE LIMBA ENGLEZA , O SA-SI FACA FOARTE USOR PRIETENE AMERICANE , CA AMERICANELE SUNT PRIETENOASE , Si ZAMBESC ! ASA CA FIIND COLEGE DE CLASA , LA SCOALA , MAI TARZIU , LA SERVICI , LA VRE-UN JOB ! DAR , CEL MAI BINE ESTE SA I-A LEGATURA CU SORA SA DIN PROVINCIE DE PE LA NOI , PE RETELELE DE SOCIALIZARE , SAU IN PARTICULAR , POATE CA-I TRIMITE SI VRE-UN TELEFON DIN AMERICA , CU TAXA INVERSA LA CONVORBIRILE CU SORA SA DIN PROVINCIE DE PE LA NOI . SI PROBABIL , CA TINE LA SORA SA , SI O SA-I TRIMITA LA CADOURI , SI PACHETE DIN AMERICA LA SORA SA , FOARTE MULTE CADOURI , DIN AMERICA , IAR LA CADOURI , PROBABIL O SA PARTICIPE SI ORGANIZATIILE DE BINEFACERE DIN AMERICA , SI PROBABIL , TIMP DE 20 DE ANI DE ZILE , SORA SA DIN PROVINCIE O SA PRIMEASCA NUMAI CADOURI ! , TELEFOANE , CALCULATOARE , DULCIURI , PANA CAND PROBABIl , O SA FACA CHEMARE IN AMERICA SI LA SORA SA , DIN PROVINCIE , DE PE LA NOI . IAR NOI CU CE RAMANEM ? CU CE AVEM ! DAR CE AVEM ? CINE ARE ARE ! CINE N-ARE , N-ARE ! CA ASA-I IN VIATA ! PARAFRAZAND , VORBA LUI TOMA CARAGIU !

  raspunde comentariului
+