3 seriale YouTube pe care trebuie să le urmărești

de Gâsca Prin Apă , 16 mai 2016
3 seriale YouTube pe care trebuie să le urmărești

Deja pe mine când mă întreabă cineva la ce seriale mă uit sunt puțin în dubii așa că întreb la rându-mi: TV sau YouTube? Cea mai nouă specie de producție video, cunoscută și sub numele de casă de producție pentru săraci, aka toți studenții de la UNATC, este foarte populară printre cei sub 25 de ani. Așadar dacă vrei să comunici cu și către tineri, ar fi bine să iei bugetul de marketing de pe canalele de muzica sau de pe Disney și să le dai vloggerilor să mănânce și ei o pâine. Majoritatea covârșitoare a serialelor YouTube, e drept, sunt la fel de bune ca o bucată de pește marinat în Săniuța cu o garnitură de nămol pe lângă. Dar sunt și unele foarte bune, în care se investește considerabil. Să vorbim astăzi despre trei dintre ele.

Nostalgia critic

Nostalgia critic este ce vreau eu sa mă fac când voi fi mare. Doug Walker este bărbatul visurilor mele. Pe canalul lui de YouTube face recenzii pentru filme vechi și noi, presărate cu sketchuri amuzante și cu invitați surpriză. Fiecare nou upload mă face să chicotesc la fel ca o virgină la vederea unei reclame cu mărirea penisului. Plină de speranță deșartă adică. Recomand acest serial de YouTube pentru că îți mai dă cu șmirghel peste cultura cinematografică și te ferește de a da bani pe filme proaste. Mai mult, întreaga echipa a lui Walker poate cu ușurință să urce pe orice scena de Stand-Up. Divertisment făcut cu cap și coadă. De văzut.

Crash Course

Crash Course așa cum îi spune și numele este un serial educaţional care te ajută să nu mai fii bou. Ideal ar fi ca asta să se întâmple până când iei Bacul, dar așa cum am putut observa, asta nu se prea întâmplă. Până la acest moment, pe canalul de YouTube cu același nume vei găsi mai multe playlist-uri organizate pe subiecte variate care mai de care mai interesante. Vei învăța de aici că Napoleon nu e un coniac prost, o sa înțelegi cum e cu taxele și economia globală, dacă te uiți la playlist-ul de psihologie și apoi la cel de filozofie o să înțelegi și tu poantele cu Freud și Socrate și multe altele. Episoadele sunt scurte dar foarte bine scrise, gazdele sunt alese pe sprânceană, iar umorul e la el acasă să nu care cumva să te plictisești în timp ce încerci sa devii mai puțin prost.

Last Week Tonight

Ok, nu e chiar de YouTube, dar acolo îl urmăresc eu. Nu știu dacă John Oliver și echipa lui de scenariști, documentarişti și graficieni mai au nevoie de laude și recomandări dar dacă ar fi să aleg un singur om cu care să naufragiez pe o insulă pustie pentru tot restul vieții, atunci vreau sa fiu Vineri pentru John Oliver. Episoadele nu sunt scurte, multe sunt pe subiecte care vizează Statele Unite ale Americii, dar nu contează. Ar putea să citească și sticla de șampon, tot m-aș uita. În plus, au episoade exclusiv pentru web, deci veți găsi mai mult pe YouTube decât pe TV. Recomandăm să vă apucați de el într-un weekend. Odată prins microbul, veți avea nevoie de cel puțin doua zile de uitat pe repede înainte la cel puțin un sezon. O lecție epică de cum se face o emisiune.

Loading...

Comentarii

+