HomeCultură5 motive pentru care Stelian Tănase a interzis accesul...

5 motive pentru care Stelian Tănase a interzis accesul pe Facebook în TVR

Decizia directorului general al TVR, Stelian Tănase, de a interzice angajaţilor televiziunii să mai intre pe Facebook a stârnit un imens scandal. Majoritatea celor vizaţi se gândesc deja să ceară concediu medical, întrucât după ce li s-a tăiat Facebook-ul au intrat în depresie: „Când m-a adus mama în TVR nu făceam absolut nimic. Ţin minte că era groaznic. Pe urmă am descoperit reţelele de socializare şi timpul trecea altfel. Nu vreau să iau totul de la capăt, să stau opt ore zilnic şi să mă uit pe pereţi pentru o leafă mizerabilă, de 6.000 de lei pe lună”, ne-a declarat un angajat. În apărarea lui, Stelian Tănase a expus o listă cu motivele care l-au determinat să ia această decizie dureroasă pentru cei din TVR:

*angajaţii postau extrem de multe poze de pisici, dar nici măcar o poză cu căţei.Or, toată lumea ştie că Stelian Tănase este un mare admirator al griveilor, încă de când lucra la Vântu.

*statul pe Facebook slăbea legăturile familiale, foarte puternice la TVR. Sutele de familii angajate aici riscau să se destrame, din cauză că membrii lor nu mai discutau aproape deloc între ei, ci doar cu prietenii, pe Facebook. Mai mult chiar, majoritatea copiilor angajaţilor îşi raportaseră părinţii pe motiv că îi spanează, trimiţându-le zilnic aceleaşi mesaje: „Bebe, vino la masă, a comandat mami pizza” sau „Ţuţulina, nu uita să papi tot iaurţelul eco cu fructe, honey!”.

*niciun angajat n-a postat un singur citat din Stelian Tănase sau măcar unul din Vântu, ca de pildă celebrul „Fereşte-te de mxxa cu hidrantul” sau „Unii angajaţi au rahat în loc de creier”.

*toţi angajaţii îl aveau în lista de prieteni pe Tony Poptămaş, cu citatele lui idioate, în timp ce lui Stelian Tănase nu-i dădea nimeni „Add Friend”.

*de când apăruse Facebook, angajaţii abandonaseră total Solitaire. Fire conservatoare, Tănase n-a putut asista pasiv la dispariţia unei frumoase tradiţii.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare