HomeCulturăAC te trimite la teatru, la William Shakespeare

AC te trimite la teatru, la William Shakespeare

Cum ar fi ca 3 actori să interpreteze toate personajele din toate piesele lui William Shakespeare într-o oră și 20 de minute? Super-comedia Operele Complet Prescurtate ale lui William Shakespeare” se joacă miercuri, 14 mai, la ora 20:00, la Sala Muse a Teatrului de pe Lipscani (strada Lipscani nr. 53).

“Spectacolul nostru conține doar 14.205 cuvinte, în timp ce Operele Complete editate la Oxford însumează peste 1.258.437 de vorbe. Aceste piese, interpretate într-o manieră tradițională, durează – fără aplauze – 127 de ore și 58 de minute. Noi vi le vom prezenta – cu aplauze – în numai 75 de minute! Iar la sfârșit veți pleca de aici complet culți!”

“Operele Complet Prescurtate ale lui William Shakespeare” a fost primul spectacol montat în anul 2014 de regizorul Eugen Gyemant. Unul dintre cei mai de succes tineri regizori de teatru din România, Eugen Gyemant a absolvit Regie de teatru la UNATC în anul 2008, iar de atunci a montat peste 10 spectacole în teatre și spații independente din București, dar și din alte orașe.  

Ce trebuie să faceţi pentru a intra în posesia unei invitaţii duble la spectacolul de miercuri? E simplu, trebuie să răspundeţi la următoarea întrebare: Din ce cauză au murit Romeo şi Julieta?

a) N-au mai suportat minciunile lui Ponta

b) S-au bucurat prea tare că a câştigat Conchita Wurst Eurovisionul

c) Dictatura băsistă

d) Au deschis televizorul pe Antena 3

e) Ceva cu niştie otravă

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare