HomeCulturăAndreea Bănică nu poate d-astea

Andreea Bănică nu poate d-astea

Și nu doar ea. Nici pe Antonia, Inna, Katty Perry ori Rihanna nu le văd în stare de o asemenea performanță cu adevărat artistică. Dar asta pentru că manelistele astea de radio nu-s în stare să ridice cracul dacă nu le închizi microfonul să nu se audă cum gâfâie. Așa că dacă vrei să asculți și muzică – nu tigăi bătute cu polonicul – și să vezi și mișcare scenică, îți recomandăm spectacolul „Click… pe voci! – Muzica lumii pe bulevard”, eveniment ce va avea loc pe 8 noiembrie la Teatrul Nottara, de la ora 19:30.

Cine va cânta? Pentru profani e nevoie să spun doar faptul că-s cântăreți de operă, dar nu vor sta țapăni pe scenă cu gura deschisă larg și cu ochii dați peste cap precum Marcel Pavel. Tocmai asta-i revoluționarul momentului, c-o să-i vedem pe artiști făcând și pași de dans, tradiționali, în funcție de piesele pe care le vor interpreta.

Și-am fost „amenințați” că vom avea parte de un periplu cultural cu incursiuni prin muzica din America Latină, Europa și Asia. Poate dacă-i provocăm bagă și din repertoriul alexvelian și ne arată că se poate face și bighidighibumșacalaca la 4 ace.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare