HomeCulturăAtenție, melomani! Revin Concertele de Crăciun!

Atenție, melomani! Revin Concertele de Crăciun!

Viscolul și ninsorile care s-au lăsat peste cea mai mare parte din țară sunt mană cerească pentru artiștii români, indiferent unde s-ar afla ei. Încă de la prima prognoză de ninsoare, Ștefan Hrușcă s-a pregătit pentru un nou concert de Crăciun, pe care-l va ține în acest sfârșit de săptămână la Sala Palatului. „Nu contează că suntem aproape în aprilie, important e Spiritul Crăciunului. Iar spiritul acesta există indiferent de calendar, e-n sufletele tuturor și adevăraților iubitori de frumos, de sentiment, de sărbătoare. Dacă o să ningă-n iulie, o să cânt Leru-i ler și-atunci, ce-i așa de ciudat?!”, a declarat marele colindător canadian.

Ștefan Bănică jr va ține, tot la Sala Palatului, cel de-al cinci sutelea spectacol rock and roll din cariera sa, și tot determinat de iarna neașteptată. Încă de acum o săptămână el a început să-și încălzească coardele cu gândul la acest eveniment. „Am luat legătura cu Hrușcă. Dacă el cântă vineri, cânt eu sâmbătă. Noi, artiștii de sărbătoare, ne înțelegem bine, colaborăm”, a declarat Ștefan cel mic.

Din păcate, Sala Palatului nu-i suficientă pentru a face față pornirilor melodioase ale guriștilor români. Fuego s-a hotărât să-mpodobească, încă o dată, bradul în cinstea mamei sale, dar nu are unde. În disperare, s-ar putea să accepte varianta de rezervă, de a cânta, sâmbătă, la Ateneu. „Nu-i normal să avem o singură Sală importantă într-un oraș cum e Bucureștiul. Suntem trei artiști mari, cum să împărțim două zile de weekend? Dacă mai vine și fratele Grigore Leșe, o să avem inflație de artiști de iarnă!”, s-a plâns Fuego celui de al cincilea reporter de monden al Academiei Cațavencu.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare