HomeCulturăConcertul Roger Waters - „The Wall” din București a...

Concertul Roger Waters – „The Wall” din București a fost anulat!

Roger Waters, membru fondator al trupei Pink Floyd, a anunțat într-o conferință de presă că show-ul pe care urma să-l realizeze pe 28 august în București a fost amânat din cauza huliganilor care au scris cu spray-ul  pe zidul acestuia.

„Sunt foarte supărat pentru ce s-a întâmplat. Este prima dată în aproape 30 de ani de carieră. Așa ceva n-am mai văzut. Echipa tehnică a pregătit un zid uriaș pentru show și la câteva ore după ne-am trezit cu tot felul de însemne . Din păcate sunt nevoit să anulez show-ul și nu cred că am să mai revin vreodată”, a declarat Roger Waters.

Mai multe vedete și personalități și-au manifestat dezamăgirea declarând că: „ăsta-i motivul pentru care eu când doar iarna, când se prinde greu vopseaua” (Ștefan Hrușcă), „mai bine puneau vopseaua aia într-o pungă și-o trăgeam ca frații” (Sișu), „măcar n-au zis nimic de mine” (Traian Băsescu).

Nu este primul incident ce implică artiști în România. Trupei AC/DC i s-a cerut șpagă la vamă, Lady Gaga a fost atacată de un fan costumat în Corneliu Vadim Tudor și pe Marilyn Manson l-au alergat mai multe babe în încercarea de a-l exorciza.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare