HomeCulturăCultura Rozaliei Biro: Fiecare cu bipezii lui, și toți...

Cultura Rozaliei Biro: Fiecare cu bipezii lui, și toți vom fi fericiți!

O vorbă populară spune: ,,Dă-i Doamne minte, ca să nu aibă cu ce gândi”, probabil, referindu-se idirect la stagiile de metamorfoză cerebrală pe care politica românească i le oferă premierului Ponta. Că dacă nu ar fi fost așa, și acum Victor-Viorel ar fi căutat vreun muțunache mai răsărit pe care să-l pupe-n frunte și să-l facă ministru. Dar nu. Se pare că procedurile mai simple sunt mult mai la modă acum, în era oamenilor cu trei, patru picioare, decât în era celor cu două.

Anomalii ale anatomiei umane, se pare că au sălășluit întotdeauna în Guvern, dar de la un timp, pare-se, se observă specimene vădit diferite față de predecesoarele lor. Iar în cazul de față, exemplul rătăcitului biped prin decorul politico – administrativ se reazămă alene de imaginea doamnei Biro, propunerea oareșicum dezamăgitoare a unui plagiator atât de fin, ca dl. Victoraș.

Rozalia Biro este, se pare , omul cel mai în măsură să-ți răspundă la întrebarea: Câte picioare vezi pe ecran? Domnia sa marturiseşte ca n-are odrasle bipede în familie, amintind de mutațiile genetice pe care americanii le făceau pe struți, în anii 80. Spectaculos este că, în ciuda ajustărilor ori a adăugărilor generoase de care copiii au binevoit să profite la membrele posterioare, toate celelalte părți ale corpului au rămas intacte. Nu patru brațe, nu zece ochi, de degete ce să mai zic? Doar picioarele, au rămas, în plus, pe lista de ingrediente a doamnei Rozalia. O duduie bine-intenționată, dar care nu respectă o lege: Fiecare cu bipezii lui, și toată lumea va fi mulțumită!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare