HomePoliticParlamentDomnului Liviu Dragnea, cu...

Domnului Liviu Dragnea, cu…

Domnule preşedinte al PSD Dragnea

Vreau să vă spun cu admirare că ce frumos v-aţi dezvoltat pe verticala politichiei, pe multilaterala interpartinică. Să mor împuşcat – şi nu din greşeală – la o vânătoare ilegală de fazani, care este în România cât cuprinde omul cu ochii, dar să ştiţi că v-aţi schimbat foarte mult, inclusiv faciesul aspectului feţei, ce să mai zicem de costumul permanent şi cravata asortată la cămaşa albă, mai ceva ca Rareş Bogdan în zilele lui bune. Sunteţi altcineva, un ditamai ipochimenul exemplar, congruient şi palimpsest, doldora de idei şi iniţiative, improsubilaţii decelante şi subitacee, un mare gagat!

Ideea aceasta cu legiferarea pedepsirii defăimării este excepţională, fiindcăci vă aparţine ca persoană fizică şi membru. De partid. Aşa să fie! Da’ ce crede ziariştii ăştia, iaca nişte gazetari acolo şi ei, care ştiu, dureros, ce e suta de lei, ca să mă dau cu citatul, că poate la ∞ să mânjească şi să jicnească până la epidermă oameni şi grupe de etnografi? Acum o să ia dumnealor un dos de lege peste fonatoarele acelea spurcate, în numele libertăţii presei, într-o demograţie cum rar mai întâlneşti pe mapamondul globului.

Cum să nu vă fiu alături în lupta împotriva hipotipoziştilor din presă, fiindcăci sunteţi unul dintre puţinii, să fie vreo 5 în total, care înţelege masconii şi nevoia de a rezolva, odată şi odată, pacostea morfogenominalizărilor finanţate de la stat, altă metodă brunavă de a suge de la popor, ca anţărţ!

Despre eu, ce să zic? Sunt, recunosc, cu brânca pe cord, un secator, un porc de câine ciuaua, un protozor, un obituoar, un măgar, un jeg, un cetăţean, un grobian, un măgar (bis) şi având în vedere că în cele de sus m-am autodefăimat, am să mă dau în judecată, ca să obţiu de la mine 20.000 de lei!

I-am spus şi soţiei ce-am zis şi ce vreau să fac, iar aceasta, ca persoană conjugală, a avut următoarea replică: tâmpitule, alcoolistule, imbecilistule, stelistule, infectule, microbule, ce mai inventezi ca să-ţi dau bani de curve şi pariuri hipice de noroc?!

Credeţi că pot să mă judec cu ea, conform legii şi să-mi dea daune materiale, financiare şi morale în bani? Oricum, aşa cum veţi zice voi face, pentru căci înţeleg care sunt priorităţile ţării, înainte de alegerile primare şi consilierii din prima, nu două, rămâne cum aţi stabilit.

 

Cu respect,
Cornel Udrea
scriitor bătrân, ziarist vrâstnic, actualmente iritat, indignat, haiduc de greşeli gramaticale şi ortoepice la opoziţie şi femei fumătoare

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare