HomeCultură(P) Tazovsky, vacanta ta de dupa munca

(P) Tazovsky, vacanta ta de dupa munca

Cinstim pentru barbatii adevarati, pentru familie si pentru prietenie!

Pentru ca a te bucura de viata inseamna a te bucura de momentele importante alaturi de oamenii apropiati, inceputul verii este ocazia perfecta pentru un moment de destindere alaturi de o vodka distilata de 7 ori, Tazovsky Vodka.

Tazovsky Vodka te ajuta sa iti inchei ziua intr-o atmosfera relaxata alaturi de colegi si prieteni pe terasa Barletto, marcand astfel incheierea campaniei dedicata barbatilor adevarati: “Tazovsky rasplateste barbatii adevarati.” Primavara aceasta, Tazovsky Vodka a premiat un barbat norocos: domnul Dan Daniel Creanga din Buzau, care apreciaza gustul pentru vodka echilibrata, cu o Skoda Rapid, o masina de familie, insa eleganta totodata.

Alegerea barbatilor cu personalitate si caracter,  Tazovsky Vodka este bautura masculina prin excelenta pentru barbatii ce reusesc sa-si distileze constant alegerile si sa devina mereu mai buni- eroii de zi cu zi.

Conceputa dupa o reteta traditionala Ruseasca, Tazovsky Vodka transforma cele mai pure cereale intr-o bautura perfect echilibrata, prin distilarea de sapte ori. Folosind una dintre cele mai moderne tehnologii, denumita sugestiv “distilare inteligenta”, Tazovsky este vodka ce a continuat sa se imbunatateasca constant, devenind mereu mai rafinata, mai pura si mai fina, ajungand la perfectiune.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare