HomeCulturăPacha Man, motiv de chetă națională

Pacha Man, motiv de chetă națională

Vă mai amintiți de Pacha Man? Băiatul ăla care acum câțiva ani ne spunea că „același sânge avem cu toți”, o reinterpretare românească după o melodie mai veche și mai puțin cunoscută publicului din România? E, Pacha Man n-a ieșit la pensie. Nu-și plimbă nepoții prin parcuri și nu crește ganja pe balconul blocului din cine știe ce cartier bucureștean. Pacha Man continua să cânte. Și o face parcă pentru a-l vedea pe Bob Marley că dă rotocoale în mormânt.

După ce acum un an de zile lansa o manea cu Ruby, dar a avut noroc să nu prindă glas în radioul românesc, Pacha Man revine ambițios la brațul lui Connect-R cu o piesă despre caniculă. „Mare căldură” o să fie hit vara asta. Bag mâna-n dread-uri că pe litoralul românesc o să auzim piesa asta de o să ni se acrească și-o să vrem o vară ploioasă.

Connect-R face ce știe el mai bine pe piesă, adică aruncă vorbe aiurea pe ici-colo, forțează niște rime, inventează cuvinte. Practic, e orice alt copil de 6 ani în fața unui microfon. În schimb, Pacha Man, care preia microfonul pentru 15-20 de secunde, nu-i capabil să spună niște amărâte de fraze cu logică și dicție și… gata hit-ul.

Cred că-i greu pentru Pacha Man, că nu există public de reggae în România, dar marfa lui e chiar „the shit”. Îți dă tripuri proaste și panică. Eu zic să punem de un ban grămadă, să-și cumpere omul o seră și să lase muzica pentru maneliștii profesioniști.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare