HomeCulturăTop 5 filme cu Brăduț Groapă

Top 5 filme cu Brăduț Groapă

Pentru că suntem după post și vrem să vă ducem în ispită (pe voi, doamnelor și o cantitate considerabilă a populației gay) și pentru că Batman vs Superman a fost un eșec cu miros de licheni uscați, am zis că mai bine decât să vă spunem ce știți deja, vă aducem aminte de cinci filme cu Brad Pitt pe care ar trebui să le revedeți sau să le vedeți, după caz.

Locul 1 cu coroniță, aplauze și cu postere lipite în toate camerele de adolescente din univers se acordă filmului Se7en. De acord că meritul pentru această peliculă nu îi aparține în totalitate pentru că Spacey și Morgan Freeman sunt la rândul lor două capodopere cu picioare, mai ales în filme în care există cel puțin trei boli psihice, dar interpretarea lui Pitt de aici este probabil cea care le-a făcut pe femei să spună ”ah, deci și joacă bine!”. Nu știu câte ovare nu au izbucnit în lacrimi odată cu Brăduț în scena de final, dar pot să bat pariu că sunt multe.

Scenariu – nu mai citiți Biblia invers

Interpretare – Morgan Freeman chiar e Dumnezeu

Distribuție – a lipsit DiCaprio

Locul 2 cu coroniță mai ofilită, fără aplauze, dar cu orgasme multiple merge către Meet Joe Black, singurul film după care toată populația de femei urâte cu acces la televiziune prin cablu și-a dorit să vină moartea să le ia. Pus din nou în umbra unui actor cu multe stele peste el, Anthony Hopkins, Brăduț reușește și aici să fure totuși din ”meh, merge” – urile criticilor de film, intepretând o moarte timidă, care nu știe să sărute cu limba, dar care poartă un costum ca nimeni altul.

Scenariu – cineva nu și-a luat pastilele în ziua aceea

Interpretare – moartea copulând nu are nevoie de scenariu

Distribuție – nota 11, să îți iei și tu ceva frumos de restul

Locul 3 se duce învârtindu-se direct sub poalele Helenei Bonham Carter, în timp ce meșterește la săpunul lui Pitt din Fight Club. Încep să cred că vina pentru ratingurile nedrepte primite pentru talentul actoricesc al băiatului care a făcut sex cu cele mai frumoase gagici de la Hollywood o poartă regizorii filmelor în care a jucat. Mereu lângă el e un al doilea actor, mai urâțel, dar care nu a lipsit de la nicio lecție de actorie. Edward Norton este în Fight Club precum sarea în bucate, precum datul sutienului jos când intri pe ușă după 12 ore de muncă, precum smântâna pe sarmale, precum femeia care face și un sandviș după sex… ați prins ideea.

Scenariu – scris de Charles Manson cu consultanță de la Hans Christian Andersen

Interpretare – de la Florin Piersic în sus

Distribuție – niște Christian Bale nu ați avut?

Locul 4 cu mențiune merge către Inglorious Basterds unde, ați ghicit, mai există încă un actor de excepție, Christopher Waltz și de parcă asta nu era de ajuns, filmul mai e făcut și de Tarantino. Ce să ceri mai mult? Să fie de război, să fie amuzant, să fie cu morală și cireașă în vârf? Nicio problemă, avem de toate! Două ore jumătate de sânge pe pereți și un accent de țăran american cum nu am văzut la mulți alții. De consumat duminica, la ceas de seară.

Scenariu – cât se dă pentru filmele cu Hitler?

Interpretare – nu am văzut prea mult de atâta sânge

Distribuție – Sergiu Nicolaescu ar mai fi băgat cel puțin 600 de ieniceri.

Încheiem acest top cu un film vechi, dar care trebuie revăzut obligatoriu: Sleepers. Dacă nu prea sunteți fani violuri anale, bătaie cu rol de corecție și nu vă place de Robert de Niro sau de Kevin Bacon atunci nu vă recomand. Dar, deși arareori amintit, Sleepers este o producție de zile mari. E drept că dacă l-ar difuza în Vaslui, filmul ar rula la matineu la Căminul Cultural, că e ușurel pentru ei, dar dacă aveți plozi prin casă, adormiți-i înainte să derulați caseta asta.

Scenariu – numai vă drogaț!

Interpretare – Kevin Șuncă e talent

Distribuție – nu ați avut buget și de femei?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare