Unde ieşim la teatru în luna iunie

de Publicitate , 31 mai 2016
Credit foto: www.hotnews.ro

Finalul de stagiune aduce pe scena mare a Palatului Naţional al Copiilor câteva spectacole de top:

Vara calendaristică începe cu hohote de râs, pentru că, după succesul comediilor “Mă mut la mama!” şi “Mă mut la…tata?” primul serial de teatru din România continuă cu “Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!" Răspunsul îl vei afla pe 7 iunie, de la Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Carmen Tanase, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea şi Oana Puşcatu. Regia spectacolului este semnată de Gelu Colceag.

Iar dacă iubeşti muzica şi dansul avem încă o propunere pentru tine:  pe 8 iunie te invităm la Palatul Naţional al Copiilor, la "Un Alt Fel De Cabaret", un spectacol cu un concept unic în Romania! În distribuţie: Cosmin Seleşi, Aurelian Temişan, Tania Popa, Doina Botiş, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Dănilă, Manuela Cara, Monica Davidescu, Florin Botiş şi Ozana Barabancea! Detalii, imagini din spectacol şi locurile cele mai bune le găsiţi pe www.unaltfeldecabaret.ro.

Apoi, pe 13, 20 şi 27 iunie te aşteptăm la reprezentaţiile finale ale unei piese de teatru ce a făcut istorie: Emilia Popescu, Dana Dogaru şi Horatiu Malaele îşi iau “adio” de la spectacolul “Cafeneaua” cu trei reprezentaţii memorabile la Sala Mare a Teatrului Naţional. Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional, şi online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro, bilete.ro si biletoo.ro.

Luna se încheie cu două reprezentaţii ale unuia dintre cele mai appreciate şi îndrăgite spectacole ale momentului: “Dineu cu proşti”. Ion Caramitru, Horaţiu Malăele, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulică/Teodora Mareş, Dorin Andone/Tomi Cristin şi Alexandru Georgescu te aşteaptă la  un festin cu grei, la Palatul Naţional al Copiilor pe 28 şi 29 iunie. Regia Ion Caramitru.

Biletele pentru toate spectacolele găzduite de Palatul Naţional al Copiilor sunt disponibile la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro, bilete.ro şi blt.ro.

Loading...

Comentarii

 • Neagu Mircea

  07 iulie 2016 3:50

  Ar fi Bine ca Dineul sa fie cu Prosti , ca eu sa stau la Masa ca un Prost , iar Alcineva sa Prepare Mancarea Acasa , de Exemplu , Mama Mea , Neagu Eugenia de 83 de Ani . Dar Mama Mea Neagu Eugenia de 83 de Ani , a Decedat in Data de 16 Noiembrie 2015 . Iar Fostul meu Tata Neagu Mihai , a Decedat in Data de 18 Aprilie 1988 , la Bucuresti , la Spitalul Gheorghe Stanca . Asa ca pentru mine nu mai are Nimeni ! sa-mi mai Gateasca o Mancare Calda ! Tot eu Trebuie sa fiu si Cumparator , si Bucatar ! Da , Ieri de Dimineata m-am apucat de Cusut un Rucsac , si ca Rucsacul sa Reziste la Cusaturi , Minim 50 de Ani de Zile . In Rucsac pot fi carate si Caramizi , adica 30 de Kilograme , ca tot nu se Rupe Rucsacul din Cusaturi ! Eventual se Rupe Panza de la Rucsac . Da , dupa ce am Cusut eu Rucsacul , cam pana la Ora 1330 , Ieri m-am dus sa Cumpar o Bucata Mica de Cascaval , cam la 5 lei . Si m-am Gandit sa Mananc , Cascaval cu Rosii , cam multe Zile , in Aceasta Vara 2016 . Dupa ce am Cumparat Cascaval , cam mi-a trecut Pofta , adica am sarit peste Masa de Pranz , iar la Pranz , eu am Mancat decat Alune . . Dupa care m-am dus Iarasi dupa Cumparaturi , de am Cumparat 10 Litrii de Ulei , ca sa-mi Ajunga Uleiul de Gatit , cam pana in Luna Octombrie 2016 . . Dupa ce am Venit Acasa cu Uleiul , Transpirat cu Sacul in Spinare eu am Baut un Pic de Suc , iar dupa accea , eu am Cumparat cateva Ciocanele de Pui . Si care le-am Preparat Acasa, cu Ulei , Ceapa , Ardei Capia , Ardei Gras , Piper, Usturoi , Foi de Dafin , Iar Astfel Mancarea are un Gust foarte Placut ! Da Sunt destul de Obosit la Aceasta Ora de 331 AM , iar o Baie am so fac Maine ca-mi Pica Ochii in Gura de Oboseala ! Acum ! Am sa-mi pun un Tricou Curat pe mine , asa de Carpaceala , Iar o Baie am so fac Maine , de Dimineat , ca daca m-ai Stau asa , incat Simt ca Visez Instantaneu din Cauza Stresului Enorm , ca de Unul Singur la 53 de Ani de Zile , eu trebuie sa fac Treaba in Casa , de Unul Singur ca Incep sa Visez Instantanei , din Cauza Oboselii Cronice . Asta inseamna Viata Grea ! Deoarece Mama Mea Neagu Eugenia de 83 de Ani , este la Cimitir Definitiv , din 19 Noiembrie 2015 .

  raspunde comentariului
 • Neagu Mircea

  04 iulie 2016 0:24

  Bunicii mei dupa Anul 1900 , Asteptau sa vina Americanii . Si cum Americanii nu au Venit pe Vremea Imparatului Austriei , au venit probabil 2 Americani in Film , la Caminul Cultural , iar Satul , Comuna , era Situat in Zona Austro-Ungara . Asa ca si la Film Probabil Trebuiau Traducatori de Film cu Stan si Bran , ca nu Cumva Stan sa Faca Foamea Prea Mult , iar Bran sa Manance Prea Mult , Mere din Copac , fara sa-l vada Nimeni ! Dupa Aceea mai Tarziu s-au cam Coplicat Lucrurile dupa 1914 , ca un Bunic de-al meu Trebuia Obligatoriu sa Faca Armata la Austro-Ungari 2 Ani de Zile , iar Celalalt Bunic , fiind cu Casa tot in aceeasi Zona a Austro-Ungariei , Probabil ca a facut Armata tot la Austro-Ungari . Nu mai stiu . Dar dupa Anul 1944 , s-au cam Complicat foarte Mult Lucrurile in Bucuresti , ca era pe Principiul Scapa Cine Poate ! In Noaptea Asta ! Ca Erau Bombardamente in Bucuresti , probabil , din Partea Tuturor ! Si din Partea Aliatilor si din Partea Nealiatilor ! Mi-a Spus Mama Mea Neagu Eugenia 83 de Ani , ca au fost Ani de Zile Foarte Grei 1944-1946 , pana cand Situatia s-a Calmat , dar dupa 1946 , a fost Seceta si Foamete iar de Mancare erau decat Boabele de la Paiele de la Maturi de Sorg , din care se Prepara un Arpacas , foarte Dureros pentru Stomac , si se Umfla Stomacul de la acel Arpacas . Probabilse m-ai Lasau Parasute cu Alimente , cu Lapte Praf , din Avioanele Americane , dupa acei Ani foarte Grei de 1944-1946 . Nu Stiu Exact cand s-au Lansat Parasute cu Alimente , de Lapte Praf , de catre Avioanele Americane . Lapte Praf de Vaca ,

  raspunde comentariului
+