HomeCulturăVINE FISC-UL!

VINE FISC-UL!

Ascundeți maneliștii, politicienii corupți și vecinii ce pun magnet la apometre! Vine FISC-ul! Să-i facă de râs, nu alta…

Festivalul Internațional de Stand-up Comedy se întoarce la Cluj-Napoca pentru cea de-a doua ediție, care va avea loc între 3 și 10 noiembrie 2014.

După o primă ediție de succes, FISC 2014 va însemna mai mulți artiști, mai multe locații, mai multe spectacole, și cel mai important, mai multe hohote de râs. Va fi o săptămână plină de reprezentații umoristice, spectacole de stand-up comedy, dar și spectacole de improvizație și ventrilocie, susținute de unii dintre cei mai în buni comedianți români, maghiari și britanici. Așa că să nu aud „nem tu râs maghiaro”, ori că n-ai învățat la școală să aplauzi în engleză.

Competiția Națională de Open Mic

Competiția Națională de Open Mic vrea să-l găseasă pe cel mai amuzant debutant și anul ăsta. FISC oferă posibilitatea tinerilor comedianți din toată țara să se facă de tot râsul pe scenele celui mai important festival de stand up comedy din România. „România are foarte mulți tineri talentați, tineri care ar putea ajunge nume mari ale comediei. Prin competiția națională de open mic, dorim să le oferim șansa să fie descoperiți de către public.”, a declarat Project Managerul festivalului, Constantin Covaliu.

Cei care doresc să participe la Competiția Open Mic FISC 2014 trebuie să trimită în perioada 25.09.2010 – 17.10.2014, pe adresa che@guevaraevents.ro un filmuleț cu o prestație de minim 5 minute, însoțit de o scurtă descriere. Juriul va selecta până în 24.10.2014 cei mai buni 15 concurenți. Vezi să te filmezi din unghiul ăla bun, din care-ți ies glumele bine.

Concurenții aleși vor fi invitați la Cluj-Napoca, unde, în perioada 3-9 noiembrie se vor desfășura 4 etape și semifinala competiției în barul oficial al festivalului SHTO COLLEGE BAR. Să-și aducă toți concurenții pixuri cu mină pentru autografe. Fanele vin singure.

 

Premii în valoare totală de peste 3000 euro la Competiția Națională de Open Mic FISC 2014

 

Premiile oferite in cadrul Competitie Open Mic FISC 2013 sunt:

 

Locul 1

  • Un premiu în bani în valoare de 2000 lei oferit de SHTO COLLEGE BAR
  • Posibilitatea susţinerii unui show de stand up comedy la Gala de Închidere a FISC 2013
  • Un show de stand up comedy în perioada ianuarie-iunie 2015 în SHTO COLLEGE BAR Cluj-Napoca
  • Un pachet de premii de la sponsorii FISC 2014

Locul 2  

  • Un premiu în bani în valoare de 500 de lei oferit de SHTO COLLEGE BAR
  • Un show de stand up comedy în perioada ianuarie-iunie 2015 în SHTO COLLEGE BAR Cluj-Napoca
  • Un pachet de premii de la sponsorii FISC 2013

Locul 3

  • Un show de stand up comedy în perioada ianuarie-iunie 2015 în SHTO COLLEGE BAR Cluj-Napoca
  • Un pachet de premii din partea sponsorilor FISC 2013

Toți cei 15 concurenți calificați au asigurat transportul, cazare și masa pe perioada prezenței lor la festival, precum și realizarea unui Book de Prezentare(un scurt video, 3 poze profesionale).

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare