HomeCulturăWalking among the tombstones. Niște psihopați, domnule! Ucide-i tu!

Walking among the tombstones. Niște psihopați, domnule! Ucide-i tu!

Umblând printre morminte, Movie – 2014
Cinema: The Light Cinema, 2D
Acțiune: Te prinde la un moment dat.
Thriller: Din seria "ce e în seara asta la Tv?"
Mister: Dacă erai interesat ce lenjerie intimă purtau fetele. Altfel, fără mister.
Nota: Fară notă, film de vineri seara la Tv.

Consoarta a vrut să meargă undeva și să nu cheltuie bani. Am surprins-o. La The Light Cinema au bilete duble marțea. I l-am dat ei pe ăla gratis. S-a bucurat. Eu nu prea. Că am dat bani pe primul. Și uite cum am ajuns să văd un film aproape bun, cu un actor foarte bun. Dacă nu era Liam Neeson, în primele 20 de minute plecam acasă. Filmul e ușor crud, nu neapărat în prisma sângelui, cât pentru ideile dezvoltate. Gândiți-vă ce pot face doi psihopați (relativ sexuali), după care simțiți cum e să te mai facă și bucăți aranjate frumos în pungi. Carne crudă,  fără Euri. Acum înțelegeți ideea, da?
Ca de obicei, nu vă povestesc filmul, dar vă spun că e de văzut în sistem chill. Se bazează pe mici detalii, are suspans, mai ales de la un punct (care? care? las' că vedeți voi), uneori ai impresia că nu se întâmplă nimic, însă ajungi să devii din ce în ce mai curios de finalitatea peliculei. E ca momentul ăla din noiembrie. Vreo să afli cine a ieșit președinte, dar stai în casă ca leneșul și nu ieși la vot.
Iar dacă Liam este un "tip ajuns de capul lui" care rezolvă treburi dubioase, există și un moment frumos în care firul acțiunii culminează pe baza Codului Alcoolicilor Anonimi. (Ps. Băsescu n-a prins rol).
Da, o să merite. Veți vedea. Destul de mult sânge. Multă cruzime. Acțiuni realizate într-un cerc cu o rază destul de mică. Personaje nu foarte bine conturate. Final cu morală. Deci, ce am învățat noi din filmul ăsta, copii?
Una peste alta, mergeți la The Light Cinema, că se dau bilete gratis marțea. Bine, asta după ce vă cumpărați unul înainte. A Walk Among the Tombstones, regia Scott Frank.
Hai, enjoy la film!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare