HomeFeatured home 295% din sfinții din calendar protestează! Se scindează ortodoxia?!

95% din sfinții din calendar protestează! Se scindează ortodoxia?!

În România există:

– ~13.000 de Andrei/Andreea ș.a.m.d.

– ~25.000 de Marin/Maria ș.a.m.d.

– ~10.000 de Gabriel/Gabriel ș.a.m.d.

Lista este de asemenea completată de mii de români cu numele de Ștefan/Ștefania/Mihai/Mihaela/George/Georgiana/ Alexandru/Alexandra. Ceilalți sfinți nu mai suportă și au anunțat că vor protesta.

La început s-au adunat peste 200 de sfinți în piața centrală din Rai, dar cum Dumnezeu a considerat că-i un simplu foc de paie, ba mai mult, erau voci de jos ce spuneau că-s niște băsiști și e totul o diversiune, protestul a trecut fără să aibă loc vreo schimbare. Apoi s-a trecut la protest japonez, dar pe veșmintele albe și-n decorul alb nu se remarcau bandanele albe purtate pe mâneci. Greva foamei ar fi fost hilar să facă așa că au abandonat din start această teorie. Puteau recurge la violențe dar jandarmii din Rai sunt dați dracu` (Doamne iartă!). Așa că nu le-a rămas decât să nu mai vină la muncă și să nu mai apară-n calendarul creștin ortodox.

„Știți câte persoane au numele de Xenia din România? ZERO!? Nici măcar pițipoancele cu figuri de cântărețe nu-și aleg numele ăsta de scenă. Cum să trăiesc în aceste condiții?”, a declarat Sfânta Xenia. „Oamenii sunt conservatori și cred că se militează pentru promovarea unor nume. Altfel nu-mi explic de ce numele meu nu-l poartă nimeni în toată țara”, a mai precizat și Sfântul Agheu.

Toți sfinții ale căror nume nu sunt purtate de români au declarat că se gândesc serios să-și întemeieze propria religie în care să impună o egalitate între nume și să se acorde liber pentru fiecare, nu doar preferențial.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare