HomeFeatured home 2BOR a început să boteze extratereștrii cu mult înaintea...

BOR a început să boteze extratereștrii cu mult înaintea Vaticanului

Auzind că Papa Francisc este dispus să boteze extratereștrii, dacă aceștia cer asta, Prea Fericitul Daniel a declarat că Biserica Ortodoxă Română face asta de zeci de ani, chit că extratereștrii vor sau nu. Încă o dovadă că BOR-ul este cu zeci de ani înaintea tuturor celorlalte biserici de pe Pământ.

„Ne-am dat seama prin anii 1950 că extratereștrii sunt nebotezați și au păcatul strămoșesc-alienesc asupra lor, așa că precum arestările în lipsă, am început să facem botezări în lipsă la distanță. Suntem un fel de Universitatea „Spiru Haret” a botezurilor, ca să fie mai clar pentru toată lumea. Vaticanul e cu mult în urma noastră și asta demonstrează că noi suntem adevărata biserică a lui Dumnezeu. Păi eu doar azi am botezat doi predatori, un E.T. și un alien”, a declarat Patriarhul Daniel.

Reprezentanții BOR au declarat că se gândesc la o Catedrală a Mântuirii Neamului Extraterestru, edificiu pe care să-l construiască după ce termină catedrala de pe Pământ. Evident, tot din donații de la buget.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare